>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [78]

Status
Zamknięty.
K 0

kropson1988

Gość
Panowie ogląda ktoś Everton ? Dadza radę zremisować , a może i wygrać czy raczej slabo to wygląda ?

saw22 1,7K

saw22

Użytkownik
Ogladalem I polowe Evertonu. Pare dobrych sytuacji, to, ze nie strzelili 2 bramek to czysty fart gospodarzy, w 2 polowie powinni ogarnac, mozna grac zwyciestwo gosci.

K 0

kropson1988

Gość
Ogladalem I polowe Evertonu. Pare dobrych sytuacji, to, ze nie strzelili 2 bramek to czysty fart gospodarzy, w 2 polowie powinni ogarnac, mozna grac zwyciestwo gosci.
Dzięki serdeczne !!

Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
over 2.5 @1.9, a over 1.5 Everton @1.95 na live teraz, na łamaka było @20 strzelili w sumie w końcówce kursy jeszcze pewnie większe szły i to sporo, wałek tu idzie wg mnie :bandit:
Everton @2.62

alpha 758

alpha

Użytkownik
Oby, bo kończy mi fajną taśmę over 2.5. W sumie i tak fart, bo w ostatniej chwili zmieniłem mecz i dałem to zamiast overa 2.5 w meczu St.Liege.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
znowu trolki nie będą ucieszone :headbang::headbang::headbang:\w/11:20 na kilka sek do konca :champagne:
Widze ze urazilem majestat Wielkiego. Przeczytaj definicje troll bo jak narazie to Ty trollujesz tymi smiesznymu wpisami. I dalej nie rozumiesz co mialem na mysli. Pozdro i tak trzymaj :highhive:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom