>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [77]

Status
Zamknięty.
verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
CS GO BO3 (1:0)
Heroic - OpTic Gaming
OpTic win
@3.10
Heroic wygrało 1 mapę ledwo ledwo, es3tag 41 fragów, wątpię że utrzyma taką formę imo warte gry.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
under Arabii na ⛔, nie wiem czy brak stawki meczu spowodował taką postawę Egiptu czy porostu sa tak słabi. Nie potrafili wymienić kilku podań na połowię arabi. Szkoda bo było duzo kaski do wyciągnięcia.

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Na Wawrinke jest kurs 2,45 z Andym za chwile....nie sądzicie, ze to przegiecie ? Stan wydaje mi się obecnie lepszym emerytem niż Andy ????

U 0

Usunięty użytkownik 46969

Gość
Egipt nie dal rady, szkoda niewykorzystanych szans z pierwszej polowy a potem to juz troche takie granie jak za kare

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Czy tylko mnie się wydaje, że mecz Arabia vs Egipt jest ustawiony ? Przecież Egipt nie strzela do pustej bramki i pozwala Arabii na wszystko. Może szejkowie z powodu Kataru chcą aby Arabia nie zakończyła tak mundialu jak dotąd.
Arabia kurs 18 ✅✅✅✅✅✅
Arabia(1x) kurs 4,05 ✅✅✅✅✅
BTS kurs 2,05 ✅✅✅✅✅
Egipt nic nie gra... Pierwsza bramka padła praktycznie jak by
Hahaha - karny ???? ???? ???? ✅✅✅✅✅
zobaczycie Arabia to wygra
Mieliście ustawiony mecz ???? I ten gol w czasie doliczonym w ostatniej minucie - Spielberg ????
Teraz wszyscy się pomodlą i jest ok ???? Znamienny obrazek po I poł jak gracze z obu drużyn modlili się klęcząc na trawie ????

Otrzymane punkty reputacji: +38
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom