Bo graja system bo5. Czyli tylko dwie mapy z całej puli wypadają. Cos grac musieli siła rzeczy. A ze po duscie to wlasnie inferno wydaje sie byc ich najlepsza mapka.Dlaczego BIG pickował inferno?
Bo nie mieli nic innego ????Dlaczego BIG pickował inferno?
Under również siedzi...12.
Spotkanie: Deportes Valdivia - Barnechea
Typ: under 1.5 gola (0:1 68min)
Kurs: 2.00
Bukmacher: Bet365
7/4
Idealnie...
Under również siedzi...
Jak nigdy u mnie...
8/4
Idealnie...
Tak jak pisałem rano...
Dam Wam zarobić dziś.......
Ale beka...
:cash::cash::cash:
9/4
Synek to dawaj coś na wieczór i idziem spać zarobieni ????Under również siedzi...
Jak nigdy u mnie...
8/4
Idealnie...
Tak jak pisałem rano...
Dam Wam zarobić dziś.......
Ale beka...
:cash::cash::cash:
9/4
już wyruszam z pielgrzymką..pfffSynka szukaj dalej - tutaj nie znajdziesz...
Pros na kolanach to cos podeślę może...
Pozdro
Bez odbioru
a kim Ty jestes? jakims bogiem? a no tak to Ty ludzi od <polaczkow> tutaj wyzywasz ???? ciekawe,ze jak miales serie 25 + typow z rzedu na minus tak glosno nie ujadales, masakra, sorry za offtop ale noz sie w kieszeni otwieraSynka szukaj dalej - tutaj nie znajdziesz...
Pros na kolanach to cos podeślę może...
Pozdro
Bez odbioru
Na takich kozaków sprzed monitora jest jedna opcja - ignoruj.a kim Ty jestes? jakims bogiem? a no tak to Ty ludzi od <polaczkow> tutaj wyzywasz ???? ciekawe,ze jak miales serie 25 + typow z rzedu na minus tak glosno nie ujadales, masakra, sorry za offtop ale noz sie w kieszeni otwiera
Nie ujadaj... Następny...a kim Ty jestes? jakims bogiem? a no tak to Ty ludzi od <polaczkow> tutaj wyzywasz ???? ciekawe,ze jak miales serie 25 + typow z rzedu na minus tak glosno nie ujadales, masakra, sorry za offtop ale noz sie w kieszeni otwiera
Wow ta Słowenia gwałt szkoda że zagrałem lekko . Tu nawet handi nie trzeba
czekać do 4 Q jest ogromna szansa na kolejny mega bet ???? muszą być tylko sprzyjące temu okolicznościWow ta Słowenia gwałt szkoda że zagrałem lekko . Tu nawet handi nie trzeba
BIG +1.5 mapy @2 bet563
Overpass, dust2, train, inferno, nuke.