lopez tragedia, najpierw się frajersko połamał a na returnie nie istniał 4 pkt ugrane z czego jeden po df juana, a niby taki dobry deblowiec. Kupa i tylelopez - del potro o10,5 w 1 secie @1,9
i tb w 1 secie @2,25
Zagrywka ala wf gimnazjumW jaki sposób nasi mają ruszyć Amerykańców na przyjęciu tym flotem?
po co gracie takich gości, przeciez jak raz juz zrobili wałek to zrobia i kolejny, ja odrazu odpuszczam takich graczy jak dzuhur kaczanow paire fognnini, tomic dlatego dziś dla mnie oferta u panów strasznie uboga bo zaledwie kilka spotkań do grania. Lepiej odpuścić tych panów i miec święty spokójKachanov pozazdroscil Cilicowi oddania z 2:0 i stwierdził ze tez potrafi ???? tylko ze kurs na chorwata przy 2:0 byl wiekszy
Mapa 2 Astralis -5.5 @2.05
Nie jestem fanem takich wysokich handicapów w cs ale na Astralis i to na nuke warto. Zwłaszcza ze graja na g2 które ciągnie kenny w zasadzie wyłącznie. Existenz to chodzący bot i tylko i wyłącznie kolesiostwo sprawiło że gra w tej drużynie
promkaKaczanow @2
Brawo no to argentynczyk chyba nie lubi gry na trawie. ???? pozdro. Schwartzman - J. Vesely 2 @1.91