To była mega okazja a Unibet nie dał szansy bo zablokował kursy ????Chorwacja 1X @1,75
Na 18 cs
AGO - NIP @2,2
Panama nie miała umiejętności i topowych graczy ale miała chęci i zaangażowanie a u nas tego brakłoChyba tylko Panama była gorsza od Polski na tych MŚ...
PuchaAGO WIN @2.50 188BET
Suma sumarum byli słabsi od nas. Chyba tylko oni. No a u nas to zabrakło przede wszystkim przygotowania fizycznego, zdrowia... Nasze wróbelki miały siłę na 15min. poważnego grania, więc coś tu nie halo... Jak się nie ma sił, to się nie zrealizuje żadnej taktyki... Z czym do ludzi ; )Panama nie miała umiejętności i topowych graczy ale miała chęci i zaangażowanie a u nas tego brakło
Szkoda, bo miałem przygotowany już identyczny kupon, tylko BTS zamiast overa, ale czekałem jeszcze do 15:00, żeby zagrać bez podatku i w tym czasie przestraszyłem się wyniku typu 3:0 i zmieniłem niestety ????Dostałem zakład bez ryzyka w Fortunie, więc próbuję tak:
https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=MzQyMDU4NTgyNTc0MDcwMDqNT5HgO6AZ0ISKbwc=
&kind=MAIN
w ciągu godziny dwa piękne kursy ustrzelone \w/\w/:cash::cash::cash:Polska u20 3 set @3,5 i mecz @7,5 w siatkę przy 9:12 w 3 secie i 0:2