teraz po mecz dawaj Polska
co do meczu danii z chorwacją to takie mecze chce sie oglądać, gdzie akcje maja tempo i drużyny atakują a nie klepią ciągle wzdłuż boiska i przesuwają się 2 metry do przodu i 5 do tyłu
Stabaek vs Haugesund, Norwegia pilka, typ: x2, kurs: 2,5 (Etoto) na ta chwile 39 min i gospodarze prowadzą 1:0. Goscie niepokonani na wyjazdach od 8 spotkań.
Suma sumarum byli słabsi od nas. Chyba tylko oni. No a u nas to zabrakło przede wszystkim przygotowania fizycznego, zdrowia... Nasze wróbelki miały siłę na 15min. poważnego grania, więc coś tu nie halo... Jak się nie ma sił, to się nie zrealizuje żadnej taktyki... Z czym do ludzi ; )
co za run tym bardziej na poziomie juniorskim. W 3 secie Polska z 15:17 na 21:17, spokojnie jak doszli do tb to już ogarną bo tylko jedna awansuje i to jest mecz o 1 miejsce
Szkoda, bo miałem przygotowany już identyczny kupon, tylko BTS zamiast overa, ale czekałem jeszcze do 15:00, żeby zagrać bez podatku i w tym czasie przestraszyłem się wyniku typu 3:0 i zmieniłem niestety ????