>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [76]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
i takie mecze chce się oglądać bo nic tak nie cieszy jak gole
over w meczu Pliskowej wszedł na luzie. Teraz tylko żeby ten over w 1 secie u djoka wszedł bo zamyka mi dubla tenisowego granego grubiej i tasiemkę na kilka tysi.

Otrzymane punkty reputacji: +6
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
no Panowie jeszcze po jednym gemie później róbcie co chcecie. Nie zawiedźcie mnie
miałem grać tb w meczu Pliskovej z Rus bo to było więcej niż pewne przy ich grze na kortach trawiastych ale u mnie nie było w ofercie a szykuje sie drugi TB ????

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Na dziś gram coś takiego
Kyrgios - Cilic o10,5 w 1 secie @1,75✅✅✅
Djokovic - Chardy o9,5 w 1 secie @1,84 ✅✅✅
i to też w dublu mocniej
mocno zagrane, mocno wygrane i nawet tasiemkę którą puściłem za 220 zł z kursem 33 na 6,6k weszła bez problemu.
Ostatnie dni to jest coś niesamowitego. W 3 dni wygrałem 10 miesięczna wypłate. :hp::hp::dance::dance::cash::cash:

Otrzymane punkty reputacji: +32
zdebus 55

zdebus

Użytkownik
Zna się ktoś na siatkówce ? Warto wchodzić w Rosję z USA ?
Widziałem wczoraj cały mecz z Włochami i co mogę powiedzieć gładkie 3:0 Ruscy momentami mieli przestoje szczególnie w odbiorze, ale na Włochów wystarczylo z Amerykanami bedbęd na pewno trudniej ale przed final 6 być może oszczedza paru zawodników po kursie koło 2 warto spróbować bo są w gazie
Widziałem wczoraj cały mecz z Włochami i co mogę powiedzieć gładkie 3:0 Ruscy momentami mieli przestoje szczególnie w odbiorze, ale na Włochów wystarczylo z Amerykanami bedbęd na pewno trudniej ale przed final 6 być może oszczedza paru zawodników po kursie koło 2 warto spróbować bo są w gazie

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
szkoda tylko Chardiego bo bardzo ładnie grał i walczył a pewnie w drugim secie polegnie. No cóż nie można wszystkiego trafić.
Ja spadam na jakieś zakupy żeby na wieczorny mecz był prowiant. Powodzenia i wysokich wygranych.
P.S. Uważajcie na tych Niemców;):wait:

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
mocno zagrane, mocno wygrane i nawet tasiemkę którą puściłem za 220 zł z kursem 33 na 6,6k weszła bez problemu.
Ostatnie dni to jest coś niesamowitego. W 3 dni wygrałem 10 miesięczna wypłate. :hp::hp::dance::dance::cash::cash:
Adik Gratuluje ???? ale to jest dobry moment zeby sobie zrobic przerwe na jakis czas bo emocje duze przy takich wygranych ???? ???? zreszta sam nie wiem moze to.poczatek wiekszej passy ????

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Adik Gratuluje ???? ale to jest dobry moment zeby sobie zrobic przerwe na jakis czas bo emocje duze przy takich wygranych ???? ???? zreszta sam nie wiem moze to.poczatek wiekszej passy ????
dzisiejszy cały zarobek juz na koncie bankowym ale wiem o co chodzi.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom