Berdych na cegle, a Berdych na trawie to jak Audi A6 w manualu 1.8, a Audi RS6 ????Rosja gryść trawe będzie napewno, parcie na wygraną, cały kraj patrzy. Nogi nie odstawią, pytanie czy sedzia bedzie skory do pokazaywania kartek w pierwszym meczu. Jak wiadomo sa bardzo wazne w nastepnych spotkaniach na takim turnieju
To aż taka odmiana na nawierzchni?
na spokojnie 2:0CS: GO (e-sport)
EnVyUs - VG flash
Typ: EnVyUs handicap (-1,5)
@1.95 Unibet
Kilka słów o meczu: https://forum.bukmacherskie.com/threads/cs-go-temat-zbiorczy-trzech-turniejow-13-18-czerwiec-2018.152328/#post-6673691
Start 13:00!!
Nie licz na cudaJak myślicie stosur się ogarnie i to wygra gdy raczej bez szans ..
To spotkanie ostatecznie zostawiłem w spokoju i zagrałem Lopeza, a potem EnVyUs od husarza ???? Rosją w zasadzie zamknąłbym dzisiejszy dzień i jeśli wejdzie, zaliczył do udanych.... pograłeś +1.5 seta Maxa że jesteś taki skory do pobierania typów
Izzi, na trawie jeszcze nic mi tak gładko nie weszłoBoulter to bierze w dwóch setach, łapcie póki kurs dobry 1.9
A to co Ty napisałeś jest wręcz żałosne.Ta jasne, nie widzisz tego ze to co napisałeś jest wręcz śmieszne.
Match suspended due to rain not before 16:00, tylko ze już tak od dwóch godzin przekładają i nie zanosi się żeby wznowili, kropi w Hertogenboshjakieś przejaśnienia ktoś coś wie kiedy wznowią w Hertogenbosch?