siadlo
Użytkownik
Była to odpowiedź na post MistrzAaJestem bezstronny, ale z tego co pamiętam kris wrzucił pare ładnych kuponów...
Była to odpowiedź na post MistrzAaJestem bezstronny, ale z tego co pamiętam kris wrzucił pare ładnych kuponów...
Wiem. To tylko tak informacyjnieByła to odpowiedź na post MistrzAa
Taki był kurs, bo Szapo na Clayu miał słabe staty, a Sandgren ostatnio coś tam ugrałSwoja droga Shapovalow 4 razy z pozycji doga wygrywa. W ogole teraz patrzac na te jego mecze to, ze byl dogiem z takim dziadem jak Sandgren to jest hit ????
Ale po co wrzucać tu screeny ? ja nigdzie nie pisałem że gram jakimiś dużymi stawkami, ale masz tu 2 z dzisiaj, jeden bet na Schapo za bitcoiny, drugi e Euro Januszowe typy na poziomie właśnie takiego Kris też czasami można pograć, ten drugi za 700e może być nie trafiony, trudno, zdarza się, chodzi o stawkę.Dawaj mistrzu screny, te swoje zakłady w tysiącach, a jak nie to wyp...bo już mnie wkur..asz.
Trzeba mieć talent żeby w przewadze 1:2 przewalić:facepalm:Leuven over 1.5 gola
@3.10
Chateauroux - Brest remis 4.24
U mnie jeszcze nie poszło. W momencie gdy klikałem wyślij ruski zdjął ten mecz z oferty. Może zaraz wróci a jak nie to w alternatywnym buku zagram