psychol32
Użytkownik
Rywalka bała się pogromu i zrezygnowałaciekawe jak wyglądało przerwanie/krecz w meczu przy 15:40 w gemie na 1 set, no... nie powiem kasa była niezła do zgarnięcia
Rywalka bała się pogromu i zrezygnowałaciekawe jak wyglądało przerwanie/krecz w meczu przy 15:40 w gemie na 1 set, no... nie powiem kasa była niezła do zgarnięcia
w Lens over 0,5 do HT @3,65
jak miał 6-5* 30-0 a później jeszcze meczową to jak by mu mózg ktoś odłączył, zaczął wszystko wyrzucać.Szapo pokazał w drugim secie swoją kwintesencje
buehehminy dnia wg mnie:
Brest
Marsylia
Basaksehir
Sparta
czytał: anty mistrzAA wielki typer i znaffca Tuco Salamanca łeheheh
A co ja Ci na prv pisałem ? nie wymyślaj, jak by każdy kto walczy o określony cel miał wygrać, to buki by nie istniały, bo wszystko byłoby łatwo przewidzieć, niestety tak nie jest.bueheh
mistrzAA i taki jeden mi pranie mózgu zrobili na PW i zacząłem kombinować wbrew sobie a wszystko pewnie wejdzie powyższe. Ach wy "znaffcy"... idzie w .... ????
nie zmieniam swojej koncepcji, druzyny walczą o okreslony cel to motywacja większa, a Ci pitolą ze januszowy typ. Lorient wdupi , ale nie wziąłem pod uwagę, ze jak wszyscy walczacy o pozycje tą do walki o awans wygrają, to Lorient wygrana i tak nic nie da. Jednak nie powinno byc kalkulacji. Po prostu są słabi albo nie wiem. Moze po przerwie zrobia łamanca. Kto wie. Dziś delikatne granie i tak. Jutro i niedziela karam okrutnie grubo
A teraz to może wziąść. Tenis:]jak miał 6-5* 30-0 a później jeszcze meczową to jak by mu mózg ktoś odłączył, zaczął wszystko wyrzucać.
na priv pisał mi inny user, ty mi trułeś tu na live, powiem tak: gońcie się wszyscy hahahA co ja Ci na prv pisałem ? nie wymyślaj, jak by każdy kto walczy o określony cel miał wygrać, to buki by nie istniały, bo wszystko byłoby łatwo przewidzieć, niestety tak nie jest.
wejdźcie sobie na priv panowie, tutaj prosimy o typyna priv pisał mi inny user, ty mi trułeś tu na live, powiem tak: gońcie się wszyscy hahah
gram swoje i nie zmieniam koncepcji, a wy dopier....lacze zajmijcie sie sobą, bez odbioru
ty i twoj portfel nie istniejecie bo dokładacie do buka codziennie po 2 zł bo na wiecej nie stać, a gadki o 20 k wsadzić można wiesz gdzie