hahahaJuve to szczur
Wigry-Stomil over 2.5 FT
Brno-Jihlava over 1.5 FT
@4
Slovan-Bohemians over 1.5 FT
Banik DNB
@3.3
Celtic-Motherwell over 3.5 FT
Aarhus-Sonderjyske over 2.5 FT
@4 MOCNO
W końcu trafiła się jakaś zawodniczka, która rozwieje gównoburze MariiSharapova widać, że już mega zmęczona i wykończona skoro dwa podwójne błędy pod rząd się nawet zdarzają
Bardziej wyglada to tak, ze jezeli Shapka ogarnie swoj serwis to nie bedzie nic z tej Halep.W końcu trafiła się jakaś zawodniczka, która rozwieje gównoburze Marii
stracić 3 bramki z osłabionym przeciwnikiem to jest przesada, Leganes też już na wakacjach odkąd zapewniło sobie utrzymanie.Oni na wakacjach od momentu gdy zapewnili sobie LE
Co to za bonus?Takie coś próbujemy za bonus z STSa Generalnie w meczach o nic można atakować overy, w Gliwocach kartki ???? a że ja za bonusowe gram, to sobie zaszalałem
Co zrobisz. Ostatnia kolejka gra na hurrastracić 3 bramki z osłabionym przeciwnikiem to jest przesada, Leganes też już na wakacjach odkąd zapewniło sobie utrzymanie.
A zagrałem sobie wczoraj za końcówkę z konta trochę wirtualnych sportów i rano dostałem maila, że bonus czeka, więc sobie stworzyłem taki szalony kuponCo to za bonus?