>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [75]

Status
Zamknięty.
kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Sharapova dokoncz dzieła po pieknym kursie, tamtej się dekiel zagotował ????
Ostapenko psycholog..
zwykle jak na kogoś grasz 2-0 to wystarczy zagrać odwrotnie i zarobiony, sorry ale takie sa fakty ????
chociaż jeszcze piłka w grze...

D 14

dominik_wtk

Użytkownik
Mimo, że tenisa nie stawiam a oglądam rzadko to Sharapovej życzę tak źle jak nikomu ???? Nawet jakby się połamała albo kontuzji dostała to jakoś człowiekowi tych rusków nigdy nie żal...

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik

zwykle jak na kogoś grasz 2-0 to wystarczy zagrać odwrotnie i zarobiony, sorry ale takie sa fakty ????
Oj Kris to sie karma nazywa ????

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik

Jeszcze piłka w grze, ale przed meczem miałem 1st set Sharapova, przy 2-0 dla Ostapenko wycofałem i dolozylem jeszcze na 2-0 w setach Ostapenko. Musi to teraz wziąć po takim secie. To fakt ostatnio co na forum napiszę 2-0 w setach to pizdziawa, dlatego staram się rzadziej tutaj informować co gram

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Moj odbyt ma sie dobrze, ale dziekuje za zainteresowanie szanowni i oddani koledzy.
Naprawde urzeklo mnie zjawisko, w ktorym bukmacherka staje sie ruletka, bo to gwarantuje chyba niekonczace sie emocje. Ach...alez to piekne ! Pozdrawiam.
Ty nie powinieneś być już w Windsorze na przygotowaniach do ślubu bandyckiej rodzinki? ????
Dajesz młoda dajesz, Maria tego nie wygra...

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa Brazylia FIVB WT Itapema - Kobiety

Borger/Kozuch vs Strbova/Dubovcova 1
Walsh Jennings/Branagh vs Lahti/Parkkinen 1
@ 2.16 bah
@ 2.10 Dafabet
@ 2.02 1xbet

U mnie za 2 koła w bah bo i limit wysoki, a i ako najwyższe. Izzi kasa jak obędzie się bez handlu, a powinno bo przegrany out

Otrzymane punkty reputacji: +9
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom