kris_nh
Użytkownik
nie ma takiej opcjiNajwiększy ból, złamała i przegra swojego podwójnymi, jak to cieszy o Boziu ???? ???? ????
Z Włoskiej 2 coś na wieczór gracie? ktoś coś wyczail fajnego?
nie ma takiej opcjiNajwiększy ból, złamała i przegra swojego podwójnymi, jak to cieszy o Boziu ???? ???? ????
zwykle jak na kogoś grasz 2-0 to wystarczy zagrać odwrotnie i zarobiony, sorry ale takie sa fakty ????Ostapenko psycholog..
jako set, jednak zamknięte w odpowiednim czasie co rzadko robię , jednak to baby, a kurs poczatkowy dał spore możliwosciSzpara 1 set @4.60
Oj Kris to sie karma nazywa ????Sharapova dokoncz dzieła po pieknym kursie, tamtej się dekiel zagotował ????
zwykle jak na kogoś grasz 2-0 to wystarczy zagrać odwrotnie i zarobiony, sorry ale takie sa fakty ????
chociaż jeszcze piłka w grze...
2 xAlexandrova 1 set @2.45
Kurumi handluje
i po mecz @1.64
Jeszcze piłka w grze, ale przed meczem miałem 1st set Sharapova, przy 2-0 dla Ostapenko wycofałem i dolozylem jeszcze na 2-0 w setach Ostapenko. Musi to teraz wziąć po takim secie. To fakt ostatnio co na forum napiszę 2-0 w setach to pizdziawa, dlatego staram się rzadziej tutaj informować co gramSharapova dokoncz dzieła po pieknym kursie, tamtej się dekiel zagotował ????
zwykle jak na kogoś grasz 2-0 to wystarczy zagrać odwrotnie i zarobiony, sorry ale takie sa fakty ????
chociaż jeszcze piłka w grze...
Ty nie powinieneś być już w Windsorze na przygotowaniach do ślubu bandyckiej rodzinki? ????Moj odbyt ma sie dobrze, ale dziekuje za zainteresowanie szanowni i oddani koledzy.
Naprawde urzeklo mnie zjawisko, w ktorym bukmacherka staje sie ruletka, bo to gwarantuje chyba niekonczace sie emocje. Ach...alez to piekne ! Pozdrawiam.
Djoko 2:0 2,29, spróbujeJak widzicie szanse Djoko na 2-0 dzisiaj?
osobiście jakoś tego nie widzę, ale może dlatego że mam pobrane +1.5 seta KitajcaJak widzicie szanse Djoko na 2-0 dzisiaj?
Djoko 2:0 2,29, spróbuje