>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [74]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Dzisiaj w Nhl overki 4,5 widze T.B I Boston
a sarki prowadzą 2-0 i grają u siebie ,tez powinni wygrać
Ale nie ruszam tego w moim dziale Hokej Pograny
Dzisiaj też coś pogram jak bede w domku ,bo te 18 to w konia lecą na 1 tercje ,to będe grał overki na cały meczyk,a tak czekamm na 1 mecz Rosja-Francja MS to przywale jakieś handi i overka w 1 tercji
Pozdrawiam wszystkich i miłej nocki
Ide poleżeć na Godzinke
san Paulo WIDZE 1,5 OVEREK Z PIŁKI A NAWET 2,5 NA ryzyko ????

abaac 2,1K

abaac

Użytkownik
Sport Huancayo - Muncipal over 1,5 do HT @ 2.40
po takim kursie warto spróbować
✅
z MLB podawałem wczesniej Toronto -1,5 - zakład nieważny, przełożony mecz, to gram
under 0,5 pierwszy inning Dodgers - Padres @ 1.85
i under 7.5 w tym meczu @ 1.83
Szkoda, że rogi poblokowane w Sao Paulu mam u siebie :/

U 0

Gość
Już jestem coś te Toronto narazie bez goli
Dzięki LUKE masz racje nieraz warto zagrać na live
Ja czekam n amoje 2 hokeje zaraz startujemy oby dużo goli było w 1 tercji bo overki 1 tercja 1,5 kursy 1.70 ,ale to na ryzyko jest niestety,cieżko wyczuć te 1 tercje:oops:
San paulo 1-0 pięknie dawać jeszcze 2
1-0 Toronto

U 0

Gość
Już florida odwala 1 tercje 0-0 a mam pograne 1,5 za 100 i 2 hokej tez za 100 1 tercje gram za minimalną stawke ,ale będe musiał jeszcze obniżyć do 50 bo Hiszpania 1 tercja za sporo miałem 1,5 i 0-0 acały mecz 10-1 troszke straciłem na tym hokeju i dlatego teraz gram delikatnie na 1 tercje ,oby wygrali Floryda i zrobiła handi -1,5 i overa 5,5
Kurcze szukam coś na jutro hokeka jakiegoś z róźnych dywizji bo mnie nie będzie w domu i nie zagram ,teraz patzre co dać czy 1 tercje znowu czy całe mecze overki

U 0

Gość
Dobranoc 1 mecz mnie przekręci na gole trudno 2 hokej wchodzi bo 3-0 pięknie jadą .a szkoda overków niestety
Czekam na mś u 18 19 startujemy w Rosji i gramy 1 mecz Rosja-Francja 1 tercja 2,5 1.88 i 1,5 1.30 takie cos widze na mś u 18 i na gole Szwecje 4,5 jak coś to zapodam w swoim temacie najpóźniej po północy ,a moż ei wcześniej
Miłego Wtorku życzę wszystkim i dużo wygranych ???? ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Irishe ???? Live 1-0
Derry vs Bohemians
Eksperci dają jedynke, ale ja się kręcę koło x w tym meczu. Rzucę drobnymi po @ 4.70 ⛔ może tym razem będzie podział pkt. W końcu Cyganie to idealny partner do takiego poniedziałkowego scenariusza ???? Zobaczymy...
Nie udało się, co prawda Bohsi wyrównali jeszcze w pierwszej, ale potem czerwo, kolejna stracona bramka i w doliczonym dobicie na 3-1. Następnym razem zagram kupon na pełnego emeryta ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom