nareszcie
2 liga wita z otwartymi ramionamiStoke 4.30
Mecz duzej rangi dla Stoke, 6 punktow straty na 5 meczow to ogrom. Trzeba to wygrac zeby miec szanse a naprzeciwko Moyes wiec warto spróbować.
????Co sie dzieje na olympicu w Londynie? 2 gole nieuznane?
Edit: over 0.5 whu - stoke @1.99
Mało brakło. Zwrot.Stoke DNB 2.57
pograliście?Stoke over 0.5 FT @3.00
WHU-Stoke
Stoke over 3.5 RR
BTS
over 3.5 kartki
@5.63 u eToto
Cajamarca - Alianza Lima under 0,5 do HT @ 2.35
Skąd bierzesz info o tym, czy to rezerwy? Śledzisz czy masz jakieś fajne źródło? Dobrze by było wiedzieć takie rzeczyMiami się dzis postawi,zobaczycie.
P.S. W Peru rezrwy, grają teraz jak linia na over 2,5 podskoczy do kursu ok 2 ,to można coś rzucic, tam często overy robią.
chyba patrzysz na inny mecz, jest 55 min Deportivo Municipal II - Sport Huancayo IISkąd bierzesz info o tym, czy to rezerwy? Śledzisz czy masz jakieś fajne źródło? Dobrze by było wiedzieć takie rzeczy
Aha rozumiem, w takim razie nawet nie widzę tego na flashscorechyba patrzysz na inny mecz, jest 55 min Deportivo Municipal II - Sport Huancayo II
Grają na becie ???? info stąd,ze ja ogolnie rzadko gram piłkę,a jeśli już to z Amer. Pol.Skąd bierzesz info o tym, czy to rezerwy? Śledzisz czy masz jakieś fajne źródło? Dobrze by było wiedzieć takie rzeczy
hej TY - rozgrzewasz moje cialo , dobrze wiesz co sie bedzie dzialo ! Tomek - nie daruje ci tej nocy w NBA !! pojawiasz sie i znikasz i znikasz , mam na twym punkcie bzika , mam bzika !Miami się dzis postawi,zobaczycie.