mnyszu
Użytkownik
To co się odjebało w końcówce to w życiu nawet na filipinach nie widziałem. Żart jakiś co gospodarze pograli.Jaja w huj gość podaje piłkę do przeciwnika ten biegnie do kosza i rzuca takie tam jak na W-fie kiedyś
To co się odjebało w końcówce to w życiu nawet na filipinach nie widziałem. Żart jakiś co gospodarze pograli.Jaja w huj gość podaje piłkę do przeciwnika ten biegnie do kosza i rzuca takie tam jak na W-fie kiedyś
Murzyn wchodził za murzynaOglądałem ostatnie minuty, cyrk kurwaaaa.
Rice nie grał w Shenzen czy co, bo w koncówce nie bylo go na boisku.
Dzięki Bogu, nie wlazłem w to, bo mialem grac w dublu z Shandong, a tam przelalem ile moglem...
Laluś, ale tu chodzi o to,źebyś Ty nam się chwalił typem i to tak ,żeby możns było go zagrać, rozumiesz ?tylko sie pochwalilem i smiecie unibetowe mnie zlimitowaly do 42 zl na zaklad haha
Mecz o piach, może gospodarze dostali jakieś wolne od trenera, jednak to bułgarska liga nie ma chyba co się napalać, może wpływ też ma ostatnia wygrana gospodarzy (edit: gości sory) na wyjeździe jednak nią bym się nie sugerował bo tamten mecz był ważny dla jednych i drugich.Tak btw wie ktoś coś o tym meczu? Dlaczego takie spadki? https://www.flashscore.pl/mecz/p0bCTgoC/#szczegoly-meczu
2-3