... i fajnie się niedziela zaczęłaKopenhaga - Brondby over 0.5 HT 2.04 Uni
21-16 21-14Fernaldi G. M./Sukamuljo S. -Astrup K./Rasmussen A. S. 1.14 bet365
Kurs przed meczem slabiutki Zaraz start
Kurs slaby ale.., jesli do(pierwszy do 7 punktu)beda prowadzili wchodze all-in
8-5 all-in ????
Na kebaba ugrałeś?21-16 21-14
Ta złośliwość zupełnie nie potrzebna, bo sam znam wiele osób, które na bet365 grały i grają do teraz takim sposobem, gdzie mają budżet 10 kafli i grają kursy 1,10 do maksymalnie 1,20 jako single i zarabiają na tym. Problem jest taki, że przy roztropnym wybieraniu typów idzie się szybko sparzyć.Na kebaba ugrałeś?
minusBramka w meczu Getafe @3.00
Na kebaba z frytkami nawet ???? A Ty kolezko zjesz dzisiaj chociaz same frytki??:}Na kebaba ugrałeś?
Ja dzisiaj 2k do przodu na jednym becie wczoraj ponad 6k naNa kebaba z frytkami nawet ???? A Ty kolezko zjesz dzisiaj chociaz same frytki??:}
Tak tak my wiemy Zawsze wchodzi ...po meczu ????Ja dzisiaj 2k do przodu na jednym becie wczoraj ponad 6k na
Nie zawsze ale w ten weekend wchodzi i to kursy po 6 a nie 1.20Tak tak my wiemy Zawsze wchodzi
Jakoś nie mogę się doczekać na podziękowania za te podawane przed meczem. Widocznie nikt moich typów nie gra więc po co mam podawać.Tak tak my wiemy Zawsze wchodzi ...po meczu ????
T
bo mierny jestesJakoś nie mogę się doczekać na podziękowania za te podawane przed meczem. Widocznie nikt moich typów nie gra więc po co mam podawać.
Darmstadt - MSV Duisburg over 1,5 HT @ 2,40 STS
Pobieram !