>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [70]

Status
Zamknięty.
vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Jasiu daje rade ? Houston, krótka ławka b2b,może się to zemści....
Jak jeszcze potrzymają tego Chińczyka na parkiecie (m.in.2 wolne ledwo w obręcz, rzut za 3 nawet nie dotknięta) to będzie im ciężko. Chiny oglądają, koszulki się sprzedają.
Jaśko na razie słabo, ale Porter daje radę
Tyle kasy na Mahinmi&#39;ego, a to takie drewno

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Jak jeszcze potrzymają tego Chińczyka na parkiecie (m.in.2 wolne ledwo w obręcz, rzut za 3 nawet nie dotknięta) to będzie im ciężko. Chiny oglądają, koszulki się sprzedają.
Jaśko na razie słabo, ale Porter daje radę
Wczoraj się wlasnie zastanawiałem,co on tam robi I kto to jest. Trochę chinska ligę czaje, mają paru dobrze rokujących młodych,ale ten to kto ? Nie pamietam, już jak mu szło w nba,ale skośni mieli juz wcześniej Jianliana Yi, teraz gra w Guangdong,widać, że liznął troche świata.
Tak jak napisałeś,marketing,albo jakis bogaty tatuś.

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Wczoraj się wlasnie zastanawiałem,co on tam robi I kto to jest. Trochę chinska ligę czaje, mają paru dobrze rokujących młodych,ale ten to kto ? Nie pamietam, już jak mu szło w nba,ale skośni mieli juz wcześniej Jianliana Yi, teraz gra w Guangdong,widać, że liznął troche świata.
Tak jak napisałeś,marketing,albo jakis bogaty tatuś.
Drewniak straszny, jak sie na niego patrzy, taki Trybański ;) Ale sprzedane miliony koszulek ;) Teraz 7-0 dla Wizards, odskoczyli znowu

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Ale jak bym miał wybierać pomiędzy Wallem a Hardenem....
Harden to niesamowity cwaniak
Nie lubię goscia,bo tak ;)
Ogolnie nba to niezły cyrk.
Wczoraj miałem w singlach, Orlando I Boston +2,5pkt.
Boston zamknąłem jak dostawali coś ok -10pkt, stwierdziłem, nic z tego nię bedzie,a jeszcze jakieś ochłapy do zamknięcia zostały. Póżniej już tylko, obczailem wynik live -21pkt, co mnie utwierdziło, że miałem rację.
Wstaje rano,patrze wyniki.....dalszy komentarz chyba niepotrzebny ????

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Heat ostro weszło w mecz. Dałem -3,5 , ale nie podawałem tu bo kurs 1.59
Nie lubię goscia,bo tak ;)
Ogolnie nba to niezły cyrk.
Wczoraj miałem w singlach, Orlando I Boston +2,5pkt.
Boston zamknąłem jak dostawali coś ok -10pkt, stwierdziłem, nic z tego nię bedzie,a jeszcze jakieś ochłapy do zamknięcia zostały. Póżniej już tylko, obczailem wynik live -21pkt, co mnie utwierdziło, że miałem rację.
Wstaje rano,patrze wyniki.....dalszy komentarz chyba niepotrzebny ????
Ja też go nie lubię, ale patrze z punktu widzenia korzyści dla zespołu. Boston pocisnął nieźle, ale to Harden zawalił Houston mecz. Jest Marcin.. spadam przed TV

vinchenso 1,4K

vinchenso

Użytkownik
Bucks nawet nawet sobie pogrywa
Oklahoma w tym składzie nie pogra długo. Nie zatrybiło. Carmelo to może sobie punkty pykać, ale nie w teamach, które chcą się liczyć, George też nie swój
Oubre jedzie z koksem, 21 lat, ma potencjał
Pykne sobie jeszcze Miami po 2,25, chociaż nie śledze

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
NO Pelicans ogarną to jeszcze?
bardzo mi zależy na ich zwycięstwie...
Ciężko będzie,ogladałem chwile....ale to nba,wszysto jeszcze mozliwe.
E: z taką grą to w PLK,mogą sobie pogrywac, przegrają. Dallas zamiata trójkami 13:4.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom