27-23 I kwarta. Słabo MorrisStartujemy! 5 z rzędu porażka przyjezdnych? Houston, mamy problem
Jasiu daje rade ? Houston, krótka ławka b2b,może się to zemści....27-23 I kwarta. Słabo Morris
Jak jeszcze potrzymają tego Chińczyka na parkiecie (m.in.2 wolne ledwo w obręcz, rzut za 3 nawet nie dotknięta) to będzie im ciężko. Chiny oglądają, koszulki się sprzedają.Jasiu daje rade ? Houston, krótka ławka b2b,może się to zemści....
Wczoraj się wlasnie zastanawiałem,co on tam robi I kto to jest. Trochę chinska ligę czaje, mają paru dobrze rokujących młodych,ale ten to kto ? Nie pamietam, już jak mu szło w nba,ale skośni mieli juz wcześniej Jianliana Yi, teraz gra w Guangdong,widać, że liznął troche świata.Jak jeszcze potrzymają tego Chińczyka na parkiecie (m.in.2 wolne ledwo w obręcz, rzut za 3 nawet nie dotknięta) to będzie im ciężko. Chiny oglądają, koszulki się sprzedają.
Jaśko na razie słabo, ale Porter daje radę
Drewniak straszny, jak sie na niego patrzy, taki Trybański Ale sprzedane miliony koszulek Teraz 7-0 dla Wizards, odskoczyli znowuWczoraj się wlasnie zastanawiałem,co on tam robi I kto to jest. Trochę chinska ligę czaje, mają paru dobrze rokujących młodych,ale ten to kto ? Nie pamietam, już jak mu szło w nba,ale skośni mieli juz wcześniej Jianliana Yi, teraz gra w Guangdong,widać, że liznął troche świata.
Tak jak napisałeś,marketing,albo jakis bogaty tatuś.
Nie lubię goscia,bo takAle jak bym miał wybierać pomiędzy Wallem a Hardenem....
Harden to niesamowity cwaniak
Ja też go nie lubię, ale patrze z punktu widzenia korzyści dla zespołu. Boston pocisnął nieźle, ale to Harden zawalił Houston mecz. Jest Marcin.. spadam przed TVNie lubię goscia,bo tak
Ogolnie nba to niezły cyrk.
Wczoraj miałem w singlach, Orlando I Boston +2,5pkt.
Boston zamknąłem jak dostawali coś ok -10pkt, stwierdziłem, nic z tego nię bedzie,a jeszcze jakieś ochłapy do zamknięcia zostały. Póżniej już tylko, obczailem wynik live -21pkt, co mnie utwierdziło, że miałem rację.
Wstaje rano,patrze wyniki.....dalszy komentarz chyba niepotrzebny ????
Ja się na Pelicans zastanawiam, ale mam w myślach ich mecz z wizards I chyba dam se spokój z nimi.Bucks nawet nawet sobie pogrywa
Oklahoma w tym składzie nie pogra długo. Nie zatrybiło. Carmelo to może sobie punkty pykać, ale nie w teamach, które chcą się liczyć, George też nie swójBucks nawet nawet sobie pogrywa
po co znowu grales NBA balwanie...i
Lekko Rakiety @1.76 a jesli slabo zaczną to moze jakies handi w ich strone, niedlugo musza przerwac czarna serie...
Daje Wizards 2,1
Liczę, że Wall się w końcu obudzi.
Nene wraca do stolicy ????
Mecz już za 30min na Canal+Sport.
Oglądamy Marcina, oglądamy