No zawsze mniej punktów straty do drużyny w wyższego miejsca nie?? ????a co Legii daje remis w tym meczu?
a no tak. ale dopiero 14 kolejka, za wczesnie jeszcze na takie kalkulacjeNo zawsze mniej punktów straty do drużyny w wyższego miejsca nie?? ????
a to zależy czy obstawia i na co postawiłDobry wieczór! ????
Coś się pozmieniało? ????
Jak myślicie? Pan sędzia Gil wysędziuje pod Legię remis czy puści Sandecję? ????
Nie ma co debatować ???? moje pytanie było z przekąsema no tak. ale dopiero 14 kolejka, za wczesnie jeszcze na takie kalkulacje
Chyba jest kibicem Legii (tak jakoś mi się dwa sezony wczesniej po meczu Legia-Jagiellonia stwierdziło ) i nie wiem czy przepada za Górnikiem ???? kursy na Sandecje lepsze były przed strzeloną bramkąa to zależy czy obstawia i na co postawił
Stade Rennes 1.gol @3,55
Boston,Clippersi i Spursi - tripel zabojca tylko spursi dopiero o 21 jutro.Gramy coś z NBA?
Ja pykne Boston -3,5, kurs 2,12
Coś ktoś?
typ raczej z gatunku życzeniowych ????Sandecja - Górnik over 1,5 do HT @3,25
Real włączył piąty bieg ????
Spursi i LAC kurs słaby, to pewnie jakiś handi?Boston,Clippersi i Spursi - tripel zabojca tylko spursi dopiero o 21 jutro.
Ja gram czysto bez handi, ako 3 z bostonemSpursi i LAC kurs słaby, to pewnie jakiś handi?
76:77..153.... Ale ustawiony mecz, o ludzie kochani. Kto sledzil ten wie. Cholet 3 trojki pod rzad w tym ost za 2 i wygrali. +10 handi nie potrzebne. Cyrk, Cyrk i jeszcze raz cyrk.Cholet +10 @ 1.91, i under 153.5 @ 1.91
za stala stawke. Dubel oczywiscie.