>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [68]

Status
Zamknięty.
rpg 1K

rpg

Użytkownik
No to zobaczymy jakie teraz podejscie Feda będzie, czy się zmobilizuje i pojedzie Cilica czy utopi w dwóch oszczędzając siły.

boleslaw 336

boleslaw

Użytkownik
KHL
Jest fajny kursik z ktorego zal nie skorzystać dziś
na over 4.5 w niżnym novogrodzie daja az @2,55
Nie pamietam kiedy ostatnio widzialem taki kurs w KHL na 5 bramek, a jak sie dzis we Włodywostoku rozstrzelali, to może i tu.
//z zasad ruletki czarne/białe, a w ruletce nie daja 2,5 tylko 2.0 na zdarzenie 50%

Otrzymane punkty reputacji: +5
rpg 1K

rpg

Użytkownik
Fed dzisiaj dużo UE a jeszcze go Marin dominuje w winnerach, może być w dwóch setach, bo nie widzę u Rogera tej zawziętości, poirytowany tymi wszystkimi szansami niewykorzystanymi.
a może być i break na seta i się odwróci wszystko

rpg 1K

rpg

Użytkownik
No właśnie tak mnie naszło i zeedytowałem wcześniejszy, w peirwszym Fed lepszy nie wykorzystał szans a Cilic jakoś dojechał i wygrał w TB a teraz dostał w mordę na seta i teraz pewnie Fed go szybko zrobi

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Cilic.musial byc na jakis prochach albo po jakims.praniu mozgu u jakiegos.szamana wtedy hak wygrywal w us open
Jesu Cilic nawet handi 5.5 gema nie pokryje co za pacholek

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Anadolu Efes,kosz
+2pkt, 1.90
Sam gram czyste zwyciestwo,po 2,20.
i jak tam Tomek wygrałeś coś ?
piękna noc pięknie powchodziło nie wszystko ale parę trudnych betów weszło np: kurs na Toronto był pre live 3 i Wizards 2 :p
Miami mialem zamknąłem po 3 kwarcie z fajnym zyskiem.
Toronto na live po 2,3,pograne za 1,5 stawki,jak na Nba,to bardzo zadowolony jestem ????

drexler 570

drexler

Użytkownik
Ale Cilic mnie załatwił pajac +5,5 gema nie pokrył to mógł przeje... TB to by weszło
Typ logiczny,sam pewnie bym zagrał jakbym coś z tego meczu ruszał,trzeba mieć pecha żeby tak się to ułożyło.Fed to nie Pliskova bez charakteru i nie puścił meczu,on chyba oprócz tego pazerny jest na kasę i grał o wygraną.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom