Aby urozmaicić nasze forumowe konkursy, specjalnie na gwiazdkowo-noworoczny czas wychodzimy do Was z absolutną nowością - konkursem drużynowym. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Konkurs drużynowy z Betfan
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betfan? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
57:68...125.... Wlosi 2 pkt w 1p min gry...mecz podobny do meczu Ugandy z RPA...tam tez 120 sie kreci na caly meczz
5Dimes nie ma cash out...po drugie zamykanie to to samo co kontra....a to mozna przeciez zawsze zrobic
Ferencvarosi TC - SC Vasas Budapest 1 2.2
Dwa razy wracali już ze straty jednej bramki, bardziej leżało mi że strzelą bramkę na 2:2 ale nie zdążyłem postawić
57:68...125.... Wlosi 2 pkt w 1p min gry...mecz podobny do meczu Ugandy z RPA...tam tez 120 sie kreci na caly meczz
5Dimes nie ma cash out...po drugie zamykanie to to samo co kontra....a to mozna przeciez zawsze zrobic
Stoke vs Manchester United Darren Fletcher otrzyma żółtą kartkę @4.02 Fortuna
Darren ma już sporo przewinień na sumieniu więc jak dla mnie warto spróbować, ktoś w końcu musi dostać żółtko.
Braga u19 - pacos ferreira u19, gospodarze z 0:2 doprowadzili do remisu. Cos tam moze wpaść. Na unibet nie to zagrać nie moge, jednak warte sprawdzenia.
Verno - pisałem do Ciebie, ale chyba nie widziałeś. Co sądzisz jutro o Kometa Brno? bo chcę dołożyć coś do mojego tripla mordercy na jutro co forma jest to szok... dzisiaj chciałem wrzucić 2 kupony to mi forum nie pozwoliło się zalogować ... w 3 dni 11k