>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [65]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
A ja pograne over 148...w meczu Finow:p
57:68...125....⛔ ⛔ ⛔ Wlosi 2 pkt w 1p min gry...mecz podobny do meczu Ugandy z RPA...tam tez 120 sie kreci na caly meczz
5Dimes nie ma cash out...po drugie zamykanie to to samo co kontra....a to mozna przeciez zawsze zrobic

koszykowkaa 16

koszykowkaa

Użytkownik
Włosi @ 1.65 ✅
Markkanen poniżej 19.50 pkt @ 1.80 ✅
Włoscy basketbolisci wygrali 70-57 bodajże, a drewniana gwiazda Finlandii zdobyla &quot;całe&quot; 4 pkt
????

J 0

jaeh

Użytkownik
Ferencvarosi TC - SC Vasas Budapest 1 2.2
Dwa razy wracali już ze straty jednej bramki, bardziej leżało mi że strzelą bramkę na 2:2 ale nie zdążyłem postawić

aaandrzej 210

aaandrzej

Użytkownik
57:68...125....⛔ ⛔ ⛔ Wlosi 2 pkt w 1p min gry...mecz podobny do meczu Ugandy z RPA...tam tez 120 sie kreci na caly meczz
5Dimes nie ma cash out...po drugie zamykanie to to samo co kontra....a to mozna przeciez zawsze zrobic
Uganda nie gra z RPA ???? tylko z RŚa jak już ;)

mlk 4,5K

mlk

Użytkownik
⚽ Stoke vs Manchester United
Darren Fletcher otrzyma żółtą kartkę @4.02 Fortuna
Darren ma już sporo przewinień na sumieniu więc jak dla mnie warto spróbować, ktoś w końcu musi dostać żółtko.

topbetsss 591

topbetsss

Użytkownik
Bayern over 1.5 @2.00
Verno - pisałem do Ciebie, ale chyba nie widziałeś. Co sądzisz jutro o Kometa Brno? bo chcę dołożyć coś do mojego tripla mordercy na jutro ;) co forma jest to szok... dzisiaj chciałem wrzucić 2 kupony to mi forum nie pozwoliło się zalogować ... w 3 dni 11k :cool:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom