arces1992
Użytkownik
Na własne życzenie przegrał pierwszego setaBerrettini 2:0 @2.90 STS
Afreeca Freecs -1.5mapy @2.50 STS
Na własne życzenie przegrał pierwszego setaBerrettini 2:0 @2.90 STS
Wypowiedzenie a potem ostatniego dnia stosunku pracy l4.Jak mam wypowiedzenie miesieczne kalendarzowo czyli skladam np dzis to do konca wrzesnia pracuje, to wpierw je zlozyc i potem l4 czy na odwrot?
sory za ot
Wczoraj Thiago kupił mecz po kursie 10, a dziś po tyle sprzedał ???? bo chyba tyle już można było łapać na JacqGregoire Jacq @3.45
+ Kioto strzeliKawasaki + Yokohama strzela AKO 2.34
Barangay Ginebra - Nlex Road Warriors powyżej 192,5 pkt @1.70
Kawasaki + Yokohama strzela AKO 2.34
i weszło w +4 :grin:+ Kioto strzeli
Trzymali cały czas przewagę, grali punkt za punkt i dali się dojść na po 12.To był ciężki mecz do typowania.Ja dziś mocno liczę na Ludwig/Walkenhorst, to prawdziwe mistrzynie i dziś to udowodnią.Amerykanki złapały świetna formę, pokonały dwa duety, które bardzo cenię Pavanki i Hermannove ale Niemki w formie to inna półka.Kurs 1,50 mnie zadowala, spodziewałem się niższego.Co mnie Herrera z Gavirą oszwabili. Spojrzałem na początek 3 seta, 5:2 prowadzili, 1.12 na nich. Wyłączyłem, oglądam coś innego a tu w papę 16:14
Ilość sytuacji taka, że można by obdzielić ze trzy spotkania. A wynik 1-1...No to na teraz, na dobry początek dnia:
Kawasaki Frontale - FC Tokyo 1 @ 2,16
Jest 0:0, przerwa. Gospodarze, choć nie widać tego po statsach dominują dość zdecydowanie. Tuż przed przerwą zmarnowali dwie okazje, z czego jedna była wręcz doskonała. Motywacja też po stronie gospodarzy. Cała czołówka prowadzi. Strata punktów nie może mieć miejsca.
Mialem pograne w dublu Kawasaki,ze strzeli gola.Ilość sytuacji taka, że można by obdzielić ze trzy spotkania. A wynik 1-1...