no przecież nie grałem na tych pajaców tylko na rywali, ale przez krecze mam pomniejszoną wygraną, dlatego napisałem "straciłem"
ciężko się było domyślić...
pytanie do speców tenisowych: jeśli chodzi o US open to największe gwiazdy męskie na jaki stadion rzucają przeważnie? I kiedy będzie wiadomo kto na jakim stadionie gra, żeby kupić bilety?
Ciężko będzie po wysokim 1 meczu ,ale się okaże ,mam nadzieje ż e2 gole wpadną minimum jakie pograłem bo 2 opcje mam 1,5 i 2,5
Pozdrawiam i oglądamy meczyka
pytanie do speców tenisowych: jeśli chodzi o US open to największe gwiazdy męskie na jaki stadion rzucają przeważnie? I kiedy będzie wiadomo kto na jakim stadionie gra, żeby kupić bilety?
a powiedzcie mi jak kupuje takie bilety http://screenshooter.net/103160584/lxpnudp
to w trakcie danej sesji jest jeden mecz do obejrzenia czy większa ilość? jest jakaś większa szansa że trafię na top4? bo z tego co widzę bilety już teraz trzeba klepać, bo mało zostaje.