2,4K applause Użytkownik Lipiec 6, 2017 #2862 Do ktorej grają na Wimbledonie ? na ktorych kortach sa swiatla ?
118 airkordan23 Użytkownik Lipiec 6, 2017 #2863 Czy mecz jaki kamerowany jest cegła? Czy to tylko ja mam takie pixele na TVP sport HD XD
115 wrong Użytkownik Lipiec 6, 2017 #2865 Ktoś pisał, że Ruskie nie ogarną hc? ???? Na razie Ruscy na 0, także o handi można już być raczej spokojnym.
Ktoś pisał, że Ruskie nie ogarną hc? ???? Na razie Ruscy na 0, także o handi można już być raczej spokojnym.
933 henek9 Użytkownik Lipiec 6, 2017 #2869 Leiknir vs Thor over 1.5 gola 1.89 Fortuna Kliknij aby rozwinąć...
6,1K nole Forum VIP Lipiec 6, 2017 #2872 Rublev miał Ramosa na tacy. Teraz dla mnie mecz się odmieni i bierze to spotkanie Hiszpan.
774 betrayal Użytkownik Lipiec 6, 2017 #2873 Brazylia - Rosja over 146,5 Brazylia często robi taki over a Rosja chyba nie przegra kolejnego meczu 0:3 Chyba to słowo klucz dla tego typu Mecz dopiero wieczorem ale dla zabicia czasu mamy Wimbledon. Stary Zverev over 3,5 seta @1.8 Kliknij aby rozwinąć... i Kacapy miały dostać szybkie 3:0 a drugiego seta wygrali do 18. Over siedzi po 2 setach, value było jak stąd do Ameryki.
Brazylia - Rosja over 146,5 Brazylia często robi taki over a Rosja chyba nie przegra kolejnego meczu 0:3 Chyba to słowo klucz dla tego typu Mecz dopiero wieczorem ale dla zabicia czasu mamy Wimbledon. Stary Zverev over 3,5 seta @1.8 Kliknij aby rozwinąć... i Kacapy miały dostać szybkie 3:0 a drugiego seta wygrali do 18. Over siedzi po 2 setach, value było jak stąd do Ameryki.
2,4K applause Użytkownik Lipiec 6, 2017 #2874 Absurdalny był ten kurs na Bege, tym bardziej ze gra u siebie, szkoda ze dopiero teraz to zobaczyłem ???? Menendez cienki jak sik węża przeciez :?
Absurdalny był ten kurs na Bege, tym bardziej ze gra u siebie, szkoda ze dopiero teraz to zobaczyłem ???? Menendez cienki jak sik węża przeciez :?
2,3K luke256 Użytkownik Lipiec 6, 2017 #2875 Jaga remis z kursem 3,4 = Sts zostal niedawno sponosorem Jagi i dostalem cynk , ze na dzisiejsze zwyciestwo Jagi buki z STS przyjely mnostwo kasy i Juroszek ''nakazal''' ge na remis ....
Jaga remis z kursem 3,4 = Sts zostal niedawno sponosorem Jagi i dostalem cynk , ze na dzisiejsze zwyciestwo Jagi buki z STS przyjely mnostwo kasy i Juroszek ''nakazal''' ge na remis ....
12,8K ted Forum VIP Lipiec 6, 2017 #2876 Absurdalny był ten kurs na Bege, tym bardziej ze gra u siebie, szkoda ze dopiero teraz to zobaczyłem ???? Kliknij aby rozwinąć... ???? Bega to amator, przebijacz na srodek , Menendez wyraznie sprzedaje po marnym 1,25 nie pierwszy raz,,,,
Absurdalny był ten kurs na Bege, tym bardziej ze gra u siebie, szkoda ze dopiero teraz to zobaczyłem ???? Kliknij aby rozwinąć... ???? Bega to amator, przebijacz na srodek , Menendez wyraznie sprzedaje po marnym 1,25 nie pierwszy raz,,,,
562,5K adik1992 Moderator Członek Załogi Lipiec 6, 2017 #2879 W meczu lorenziego dwa tb i oba zakończone 7:0
2,4K applause Użytkownik Lipiec 6, 2017 #2880 ???? Bega to amator, przebijacz na srodek , Menendez wyraznie sprzedaje po marnym 1,25 nie pierwszy raz,,,, Kliknij aby rozwinąć... Bega amator ale akurat u siebie czy to w itfach czy chalkach gra całkiem spoko, ale zeby wystawiac na neigo 3,75 jakis zart
???? Bega to amator, przebijacz na srodek , Menendez wyraznie sprzedaje po marnym 1,25 nie pierwszy raz,,,, Kliknij aby rozwinąć... Bega amator ale akurat u siebie czy to w itfach czy chalkach gra całkiem spoko, ale zeby wystawiac na neigo 3,75 jakis zart