>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
roger to gra dopiero totalny gnój dziś :]
trzeba jutro Zvereva próbować
ten Kaczanow żeby się dostac do półfinału musiał pokonać Simona i Rubleva, każdego z nich w 3 setach XD a i tak dziadek miał problem

mnyszu 95

mnyszu

Użytkownik
trzeba jutro Zvereva próbować
ten Kaczanow żeby się dostac do półfinału musiał pokonać Simona i Rubleva, każdego z nich w 3 setach XD a i tak dziadek miał problem
Wczoraj powinien juz polecieć z Rublevem, dziś przy 1 BP na 7-5 miał wszystko żeby wygrać punkt i w siatke, powinien byc 3 set. Roger patologia ????

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
Wczoraj powinien juz polecieć z Rublevem, dziś przy 1 BP na 7-5 miał wszystko żeby wygrać punkt i w siatke, powinien byc 3 set. Roger patologia ????
tak jak dzisiaj grajacy Roger nie mialby jutro szans, w finale na pewno będzie grał dużo lepiej, ale i tak value będzie po stronie młodego Niemca, no chyba, że dzisiaj wygra Rysiu Kaszkiet
*betrayal, no właśnie się poprawiłem, ale sądzę, że wygra

C 50

chivens

Użytkownik
ale wy wiecie, ze nastawienie rogera zalezy od przeciwnika nie? im bardziej wymagajacy tym bardziej sie koncentruje, przeciez na AO z rubinem i melzerem tak meczyl bule, ze to bylo niewiarygodne

S 164,5K

styrbjorn

Użytkownik
Chyba warto zagrać Kuba u21 w siatkę po tym co USA wczoraj zaprezentowało to kursy rzędu 1,9 na Kubę to czyste value?
W zasadzie ja już to zagrałem po 1,9 w ohmbet

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom