mega psycha, tak zjebać set pointa :razz:Ale widać że Pouille może kiedyś wygrać szlema napewno, psyche ma tyle ile już meczy wyciągnął w ostatnim czasie, przegrywając
Zjebal i się nie podlamal tylko wygrał seta, ale nie chodziło mi nawet o tego Tb pisałem mając ogół jego grymega psycha, tak zjebać set pointa :razz:
Greczynki będą musiały bardzo opaść z sił. W sumie jest to możliwe, bo po tym co oglądałem dzisiaj w meczu Włoszek to mnie nie zdziwi, ale w pierwszej połowie, zwłaszcza drugiej kwarcie, dużo lepsze
nie no nie twierdzę, że nie masz racji, ale w dobrym momencie to napisałeś, z tą psychąZjebal i się nie podlamal tylko wygrał seta, ale nie chodziło mi nawet o tego Tb pisałem mając ogół jego gry
Pisałem to nie patrząc na stream ????nie no nie twierdzę, że nie masz racji, ale w dobrym momencie to napisałeś, z tą psychą
inna sprawa, że Florian to nie jest zawodnik najwyższych lotów
ja pograłem odwrotnie przy 3 na ThompsonaPanowie warto na Qurreya grac jak seta przegra?
Na to liczę, no i skład delikatnie lepszy u turczynek.Greczynki będą musiały bardzo opaść z sił. W sumie jest to możliwe, bo po tym co oglądałem dzisiaj w meczu Włoszek to mnie nie zdziwi, ale w pierwszej połowie, zwłaszcza drugiej kwarcie, dużo lepsze
Beznadziejne