>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
ilendil 2,1K

ilendil

Użytkownik
Koniec końców nie posłuchałem i złapałem Nishikoriego po 1.75 zobaczymy co będzie w 3 secie ;)
Apropo tenisa to w dziale piszą że warto Tomića brać z Haasem, jak uważacie, jest value 1.88 kurs? :p

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Rao 7bp i żadnego wykorzystanego. W ogóle za często wstrzymuje rękę i próbuje jakiś dziwnych skrótów i slajsów, zamiast walić w tego Kokkinakisa.

5567 719

5567

Użytkownik
Wczoraj mi niemal wszystko siadalo i dzisiaj mam jakis taki strach przed graniem i strata ladnego zysku. Jak patrzę w ofertę to kazdy mecz podejrzany się wydaje. Mieliście tak? :grin:

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Wczoraj mi niemal wszystko siadalo i dzisiaj mam jakis taki strach przed graniem i strata ladnego zysku. Jak patrzę w ofertę to kazdy mecz podejrzany się wydaje. Mieliście tak? :grin:
nie ma to jak nie podawać żadnych typów ale trąbić, że jesteś zarobiony bo Ci wszystko siada, Twój wkład jest niezastąpiony

5567 719

5567

Użytkownik
nie ma to jak nie podawać żadnych typów ale trąbić, że jesteś zarobiony bo Ci wszystko siada, Twój wkład jest niezastąpiony
Przedwczoraj dalem super peFke wieczorem, przykro mi, ze znowu Cie nie bylo :-(

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
polecam zerknąć na mecz hokeja na trawie Indie vs Holandia g 15
2 bardzo mocne reprezentacje na równym poziomie, ich mecze zawsze były wyrównane, a kursy mocno przesadzone na Indie
mój typ Indie + 1.5 @ 1.73 ale można się pokusić o 1 lub 1x po znacznie wyższym kursie

marcysko 841

marcysko

Użytkownik
Fajnie można było chyba zarobić łapią za 14 i potem zamknąć, ale nie chciałem ryzykować xd
Siniakova była tylko lepsza na serwisie i nic więcej ;p a kiedyś ktoś na forum mądry stwierdził że Siniakova ma siniaka na mózgu więc spróbowałem :p

arass1 384,9K

arass1

Użytkownik
Kokkinakis w pierwszym secie bronił aż 8 BP, tylko 2 gemy przy swoim podaniu wygrał w miare pewnie, a tu nagle w tiebreaku udało się przełamać Raonica.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom