opensparviere
Użytkownik
Nie warto, z tego co widzę, to z ręką coraz gorzej.Gracie Nishikoriego po 1.6? Warto?
Nie warto, z tego co widzę, to z ręką coraz gorzej.Gracie Nishikoriego po 1.6? Warto?
Ehh Kei 6:3Próbuje znowu drugi set F. Verdasco 2,5@ STS przy stanie 0:1 dla Keia.
nie ma to jak nie podawać żadnych typów ale trąbić, że jesteś zarobiony bo Ci wszystko siada, Twój wkład jest niezastąpionyWczoraj mi niemal wszystko siadalo i dzisiaj mam jakis taki strach przed graniem i strata ladnego zysku. Jak patrzę w ofertę to kazdy mecz podejrzany się wydaje. Mieliście tak? :grin:
Przedwczoraj dalem super peFke wieczorem, przykro mi, ze znowu Cie nie bylo :-(nie ma to jak nie podawać żadnych typów ale trąbić, że jesteś zarobiony bo Ci wszystko siada, Twój wkład jest niezastąpiony
miał bp, ale nawet przy nich nie powalczyłVerdasco 2. set @6
SzkodaHibino @5.25
Fajnie można było chyba zarobić łapią za 14 i potem zamknąć, ale nie chciałem ryzykować xdSzkoda
Siniakova była tylko lepsza na serwisie i nic więcej ;p a kiedyś ktoś na forum mądry stwierdził że Siniakova ma siniaka na mózgu więc spróbowałemFajnie można było chyba zarobić łapią za 14 i potem zamknąć, ale nie chciałem ryzykować xd