opensparviere
Użytkownik
Nie warto, z tego co widzę, to z ręką coraz gorzej.Gracie Nishikoriego po 1.6? Warto?
Nie warto, z tego co widzę, to z ręką coraz gorzej.Gracie Nishikoriego po 1.6? Warto?
Ehh Kei 6:3Próbuje znowu drugi set F. Verdasco 2,5@ STS przy stanie 0:1 dla Keia.
nie ma to jak nie podawać żadnych typów ale trąbić, że jesteś zarobiony bo Ci wszystko siada, Twój wkład jest niezastąpionyWczoraj mi niemal wszystko siadalo i dzisiaj mam jakis taki strach przed graniem i strata ladnego zysku. Jak patrzę w ofertę to kazdy mecz podejrzany się wydaje. Mieliście tak? :grin:
Przedwczoraj dalem super peFke wieczorem, przykro mi, ze znowu Cie nie bylo :-(nie ma to jak nie podawać żadnych typów ale trąbić, że jesteś zarobiony bo Ci wszystko siada, Twój wkład jest niezastąpiony
Verdasco 2. set @6
SzkodaHibino @5.25
Fajnie można było chyba zarobić łapią za 14 i potem zamknąć, ale nie chciałem ryzykować xdSzkoda![]()
Siniakova była tylko lepsza na serwisie i nic więcej ;p a kiedyś ktoś na forum mądry stwierdził że Siniakova ma siniaka na mózgu więc spróbowałemFajnie można było chyba zarobić łapią za 14 i potem zamknąć, ale nie chciałem ryzykować xd