>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [59]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Na tej stronie masz 4 etap na live u góry ale nie podają zawodników wszystkich ,trza poczekać aż skończą albo oglądaj na Eurosporcie przeważnie tam leciało kolarstwo

U 0

Gość
Tomciomen , znawco hokeja - Łotwa -1,5 z Wlochami kurs 1,56 myslisz , ze spokojnie wejdzie ? ????
Powinno ale ja nie tykam handi tylko na gole jak coś ,powinni wygrać 2 dziękuje Luke zaraz zobacze ten typ u siebie ,czy mam ,a jak chcesz to lepiej pograj na gole bezpiecznie moim zdaniem over 3,5 1.48 mniejszy kurs ale bezpieczny ,wysokie masz 4,5 i 5,5 overki na ryzyko
Jutro Usa pojedzie włochów możesz grać handi nanich i over 6,5 1.80 ,ale niewiem jak teraz jest bo wczoraj taki kurs był pewnie spadł już
Powinni wypunktować włochów koło 8 goli usa jak Ruskie 10-1 a handi jak najbardziej możliwe usa
Nie namawiam i nie proponuje graj jak uważasz za słuszne ja mma tylko gole pograne łotwy nic więcej ,ale powinni 2 wygrać spokojnie jak na moją myśl
Powodzenia :cool:

U 0

Gość
Nic nie jadłem
Przepraszam ale musze wyjść i lipa z oglądaniem Hokeja wynik zobacze po meczu
Oglądne zato Francja -Szwajcarja będzie dobry meczyk
Miłego popołudnia życzę wszystkim

jajo-sdz 88

jajo-sdz

Użytkownik
Nie byłbym sobą jakbym nie spróbował za drobne
Warta Sieradz - RTS Widzew Łódź godz. 17:00
typ 1x @2,41
forbet
edit: pokiełbasiło mi się, mecz 10.05.2017
1:0 Kobi tak to robi ✅

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Wegrzy strzelili !! teraz czekamy na jeszcze jeden , by wszedl handi -1,5 /// Wegry -2,5 kurs 1,55 jeszcze mozna !

Otrzymane punkty reputacji: +1
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
mozna postawic jeszcze na zwyciestwo Francji U17 vs Szkocja U17 , Francja musi wygrac , by wyjsc z grupy , ogladalem ich mecze i sa lepsi niz Szkoci , kilku pilkarzy francuskich U17 na pewno zrobi kariere - win Francja 1,5 kurs

nowikjr 829

nowikjr

Użytkownik
Zvezda vs Cukaricki 2 @ 3.45
Rzeczywiście gospodarze chyba mają wyjebane bo duża przewaga z pierwszego meczu. Taki kurs trzeba spróbować.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom