>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [57]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
A kto powiedział, że musiał to zagrać? To był jego typ. Kto chciał mógł odszukać u swojego buka i zagrać. A jaki tam miał już kurs to jego sprawa...
A ja napisałem, ze musial to zagrać czy co? Powiem więcej, nie obchodzi mnie to zupełnie czy gra typy, które tu podaje. Zadałem jedynie pytanie, proste, i oczekiwalem odpowiedzi. Juz widzę, ze doczekalem sie, za co serdecznie dziękuję.

Uwierz mi, że wielu z nas Typerów czeka na Twój live bet od około 5 lat. Liczymy, że w w końcu nas zaskoczysz i coś podasz. Komentatorów to mamy i na Polsacie i dla głębszej kieszeni w Canal + ;)
Oj to zaluj, bo przegapiles moją pefkę ze skoków widze ostatnio. No ale nie przejmuj sie, może akurat będziesz następnym razem przy kompie, gdy podam kolejna peffę.

wp76 911

wp76

Użytkownik
Zgadzam się z Gracem. Nie widzę zupełnie ciekawych typów do pogrania od Was koledzy...
Dział zamienia się w czat i komentowanie wszystkiego z sensem, czy bez sensu.
Skupmy się bardziej na konkretach i zamiast pisać o każdej bzdurze to podajcie trochę ciekawych pomysłów na live...
Obserwujcie mecze, szukajcie okazji, analizujcie, a nie patrzycie tylko na typy innych i je negujecie, a jak nie wejdą nawet wyśmiewacie. To strasznie słabe...

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Oj to zaluj, bo przegapiles moją pefkę ze skoków widze ostatnio. No ale nie przejmuj sie, może akurat będziesz następnym razem przy kompie, gdy podam kolejna peffę.
Chłopie...tutaj trzeba podawać 5 typów dziennie, a nie czekać na jedne skoki, czy inne bierki ;) ;)

wp76 911

wp76

Użytkownik
A ja napisałem, ze musial to zagrać czy co? Powiem więcej, nie obchodzi mnie to zupełnie czy gra typy, które tu podaje. Zadałem jedynie pytanie, proste, i oczekiwalem odpowiedzi. Juz widzę, ze doczekalem sie, za co serdecznie dziękuję.

Mniej p..lenia, więcej celnych typów. Tego bym oczekiwał od tego forum i tego się trzymajmy. A czy tak konieczny buk? Każdy mając taki typ niech &quot;orze jak może &quot;u swojego buka ;) A jak buk nie oferuje tego... cóż

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Ostro ktoś pokasował wpisy , ehh
Jesli o mnie chodzi to machnalem sie z kursem, co nie zmienia faktu ze nie weszlo. Orlando bylo niefaworytem wiec nie moglo byc negatywne handi po 1.84...Ale rozliczam na minus zeby nie bylo.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom