>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
haha specjalnie teraz odpisales? Jakby wygral to pewnie siedzialbys cicho.
Taką mentalność ma ten gość i tyle w temacie
A do czego miałem się odnieść? Nie napisałeś nic konstruktywnego, więc nie widziałem sensu. Ja swoje zdanie wyraziłem wcześniej i jak widać jednak wyszło z deka na moje. Pozdrawiam ????

over 2,5 w Chile @ 1,83

matiee 407

matiee

Użytkownik
Raonic. Nie wiem może jestem odosobniony, ale nic mi się nie podoba w tym tenisiscie. Jego sposób poruszania to już denerwuje człowieka. To jest niby 4 zawodnik w rankingu, ale w życiu bym nie powiedział, że taki Milos jest w top 20 nie patrząc w ranking a po samym zachowaniu grze ruchach. Oczywiście, nie chodzi tylko o ten mecz tylko ogólnie. No, ale dzisiaj z Edim to tylko potwierdza

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Raonic. Nie wiem może jestem odosobniony, ale nic mi się nie podoba w tym tenisiscie. Jego sposób poruszania to już denerwuje człowieka. To jest niby 4 zawodnik w rankingu, ale w życiu bym nie powiedział, że taki Milos jest w top 20 nie patrząc w ranking a po samym zachowaniu grze ruchach. Oczywiście, nie chodzi tylko o ten mecz tylko ogólnie. No, ale dzisiaj z Edim to tylko potwierdza
Racja, racja i te niektóre ruchy niczym Isner czy Opelka, drewniane do potęgi. :grin:

stefanmks 243

stefanmks

Użytkownik
dzisiaj wyglada tak jakby za kare gral
no ale trzeba sprobowac
Raonic @1.90

ekszynejszyn 13

ekszynejszyn

Użytkownik
NORMALNY ZAKŁAD

NUMER KUPONU 470986951
DATA DEPOZYTU 25/02/2017 00:46
DATA ZDARZENIA 24/02/2017 23:10
ESPORTE Tenis
LIGA ATP Delray Beach