>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Ale ładnie taktycznie obronił BP Greef. Cały czas konsekwentnie balony na backhand Pabla i nagła zmiana kierunku

duda 380

duda

Użytkownik
Babunia, Ty natomiast zrozum, że w sporcie różne cuda się dzieją i niekoniecznie dane spotkanie musi być ustawione. Nie twierdzę, że nie ma ustawek, bo są, sport nigdy nie był i nie będzie czysty, ale odważny jesteś, stawiając takie hipotezy co do konkretnego meczu.

slimak9 185

slimak9

Użytkownik
Legia Ruch ustawka, 1.20 przegrał :cool::cool:
Dla tego gościa co prawie wygrał 60k to na pewno:grin:. Zresztą są rzeczy, które się &quot;fizjonomom&quot; nie śniły. Bayern męczy bułę w BL a gwałci Arsenal chociażby, czy wczoraj właśnie Ruch a co robil z Cracovią

5567 719

5567

Użytkownik
Wygrał w zeszłym roku więc w pytę pkt do obrony. Zgwałci de Greefa zapewne.
cuevas 1 set @3.40

No cuevas broni tutaj punktow, w koncu wygral ten turniej. Nie moze odpasc z de greefem...
No i tak to jest. Niektórzy się chyba ze mną zgodzą. Tu kierując się logiką można się tylko wyczyścić. Taka prawda niestety.

babunia 316

babunia

Użytkownik
Babunia grałeś kiedyś w tenisa?
Amatorsko jak najbardziej, ale nie mam rozegranych więcej niż 20h w życiu.
W całym szacunkiem, ale nie tłumacz mi tego jak sport potrafi być zmienny, szczególnie jeszcze taki jak tenis- gdzie wszystko zależy od jednego zawodnika w &quot;drużynie&quot;. Doskonale zdaję sobie z tego sprawę, problem w tym, że od kiedy na rynek weszli bukmacherzy internetowi dzięki którym stało się możliwe granie live praktycznie każdego zdarzenia na świecie to sport się ogromnie zmienił. Ja nie uważam, że KAŻDE spotkanie jest ustawione, ale dla mnie nie było przypadku w graniu kursu 10-20 stawkami rzędu 40.000-50.000$, umówmy się, że to chyba nie to samo co zagranie over&#39;a 2,5 gola w meczu po kursie 1,8 i modlenie się się o te bramki.
Jeśli jest tu ktoś kto trochę &quot;liznął&quot; bukmacherki, utrzymuję się z tego/chce się utrzymywać to niech mi odpowie na pytanie: jaki trzeba było mieć budżet żeby wjeżdżać w tak wysokie kursy (10-20) takimi stawkami (40-50tyś $) zakładając oczywiście, że nie zna się przebiegu spotkania, a jedynie &quot;typuję&quot; jego przebieg...

5567 719

5567

Użytkownik
Ja tam Babuńcię doskonale rozumiem. Niektórzy nie chca widzieć pewnych rzeczy. ( a jeszcze inni nie widzą z innych powodów) ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
quick. 5,2K

quick.

Znawca Tenis
Jeśli chodzily takie stawki to inna sprawa i w tym wypadku Cie rozumiem. Nie bylem w temacie od poczatku.

babunia 316

babunia

Użytkownik
Belo Jardim (0:1)
typ: over 1,5
kurs: 2,75
ruch na giełdzie--&gt;karny w 90&#39;---&gt; bramka na 0:2
✅✅✅ :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +25
babunia 316

babunia

Użytkownik
Widzę, że ciekawie się rozpoczyna turniej w Rio, chyba nie każdy z obecnych przyjechał grać w tenisa, a bardziej wygrzać dupsko i zgarnąć trochę szmalcu.
Z ciekawością sobie go poobserwuję z pomocą giełdy, może uda się znaleźć coś ciekawego.. ????
Sousa wygra 2 seta
kurs: 17
tak dla sportu, a nóż coś odrobi
EDIT: ledwo gość wymęczył 1 gema w II secie ????

babunia 316

babunia

Użytkownik
Spotkanie: Meksyk U20
między 32-34&#39; spotkania, przy wyniku 0:0, ktoś stawia ~1,500$, po kursie 10, że w pierwszej połowie padnie over 1,5 gola i w ciągu 8 minut wyciąga hajs na wieczorną imprezkę dla chłopaków, bramki w 36 i 40&#39; i wynik 2:0 do przerwy..
Bardzo możliwe, że to przypadek ????

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
mam pytanie, anheim ducks strzelili gola na 3-2, kurs z 9,25 spadl do 3,50 i postawilem za 3.50, po czym po 30 sekundach gola cofneli i jest 3-1, a kurs z powrotem 9,25. (moj zaklad zostal przyjety) czy w takich sytuacjach mozna sie domagac zwrotu w becie? bo skoro za zamykanie zakladow po tym jak cofna gola odejmuja pieniadze z konta, to czemu w druga strone by to nie mialo tez dzialac?

verno 765,7K

verno

Znawca - Hokej
mam pytanie, anheim ducks strzelili gola na 3-2, kurs z 9,25 spadl do 3,50 i postawilem za 3.50, po czym po 30 sekundach gola cofneli i jest 3-1, a kurs z powrotem 9,25. (moj zaklad zostal przyjety) czy w takich sytuacjach mozna sie domagac zwrotu w becie? bo skoro za zamykanie zakladow po tym jak cofna gola odejmuja pieniadze z konta, to czemu w druga strone by to nie mialo tez dzialac?
Myślę że spokojnie możesz na czacie napisać o anulowanie tego zakladu

ksznicz 408

ksznicz

Użytkownik
Mozna, lecz jest to walka z wiatrakami. Ich tlumaczenie bedzie pewnie polegac na utwierdzeniu Cie w przekonaniu, ze live, ktory oni podaja jest tylko pogladowy i nir nalezy sie nim kierować.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Fancut wygra 2giego seta @ 2.25 w bet365(tenis live)przeciez Fancut o wiele lepszy, a wiec value po 2.25 jak najbardziej. Ja pogralem po 3 ale jak ktos sledzi spotkanie to mozna lapac 2.75-3 jak cos. Sun w tie breaku z 4:2 na 4:6:p

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Fancut wygra 2giego seta @ 2.25 w bet365(tenis live)przeciez Fancut o wiele lepszy, a wiec value po 2.25 jak najbardziej. Ja pogralem po 3 ale jak ktos sledzi spotkanie to mozna lapac 2.75-3 jak cos. Sun w tie breaku z 4:2 na 4:6:p
⛔ ⛔ ⛔ eh ledwo co podalem typ a ten odrazu sie polamal jak dziecko...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom