>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [53]

Status
Zamknięty.
randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
????
Zamiast 16, no moze 15 do 10, max 11 bedzie 13:13.
Ah ten esport ;)
@Edit
C9 oddalo mecz, po tym co widzialem nie wierze, ze to jeszcze ugraja.
Typ byl dobry, ale 3 rundy oddane w bardzo frajerski sposob i po typie najprawdopodobniej.
Ta gra to istny rollercoaster ????

filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Nishioka @4.50
Szczerze nie lubie tego gościa, zawsze irytował mnie serwisem, ale obejrzałem ostatni mecz w jego wykonaniu i jestem pod wrażeniem. Starczy, że choć troche serwis Isnera nie będzie siedział to Nishi będzie miał wielkie pole do popisu, gram to płasko.

verno 761,6K

verno

Znawca - Hokej
C9 już to przegrało i to w najbardziej frajerski sposób..
@
Steewie uratował z tym teciem ????

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Tło scorebotu na HLTV pokazuje grafikę z overpassa, więc pewnie na tej mapie będzie mecz NiP - C9 ;)

EDIT:

Okej, nie czekam dłużej i próbuję już teraz.

Cloud9 @2.00 bet365!
✅

Niepotrzebna nerwówka, to powinno się już skończyć spokojnie do 10, szczególnie głupio stracona ta runda przy 13:10 jak się paka gdzieś zawieruszyła na mapie :razz: Przy 13:13 byłem pewny, że będzie minus, ale to co Stewie z tec&#39;iem ugrał clutcha to coś pięknego!

Otrzymane punkty reputacji: +1
filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
Isner połamany w 1 gemie, tak jest ;)
E; Co oni odwalają, było 15-15 i po 1 serwisie Isner ma 15-40.. Już drugi raz w tym meczu.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Ale Raptors dzisiaj żenujące jest, w 1 kwarcie 31 punktów a w 2 i 3 13 i 14... Przecież to jest jakiś żart żeby w nba zespół w 2 kwartach rzucił w sumie 27 punktów
Zaczynamy mecz csa ???? gramy mirage&#39;a, go go renegades
@edit ale jaja, Raptors w.4 kwarcie 15:0 już prowadzą i 2 Punkty do remisu brakuje o_o, a kurs już był 25...

sylwester1 854

sylwester1

Użytkownik
A pastuchy z Mavs ile trójek chybily ? Czegos takiego dawno nie widziałem, a Wesley Matthews rzuca jakby pół nadgarstka nie miał, jak niewidomy ledwo do obręczy do rzuca ... A jego atut to rzut za 3 pkt, jak całego Mavs ...

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
Na Toronto było @28 przed 4 kwartą, nie dałbym ani złotówki ????
Rockets @5,75 może też wrócą ⛔

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom