ja atakuje Dimę po 1 secieCibulkova WIN
Goffin WIN
@ AKO 3,88 stys
Próbuje tak.
Niby na papierze jest mocniejszy, ale jakoś mam przeczucie, że w końcu przegra. Goffin nieźle wygląda w ostatnich tygodniach.ja atakuje Dimę po 1 secie
Jakie Optic - FaZe? I przecież aizy grał w North od początku tego turnieju, nie kumam o co chodzi.Mecz się jeszcze co prawda nie zakończył ale od razu przepraszam za analizę do meczu optic -FaZe. Sugerowałem się składami z poprzednich 2 meczy i nie zauważyłem że do składu faze wrócił aizy, a to zmienia bardzo dużo w kontekście całego meczu...
Jak tam Nordsjelland - Lyngby?Cibulkova WIN
Goffin WIN
@ AKO 3,88 stys
Próbuje tak.
Lol, faktycznie, co ja w ogóle napisałem xdJakie Optic - FaZe? I przecież aizy grał w North od początku tego turnieju, nie kumam o co chodzi.
Co nie zmienia faktu, że Optic mega rozczarowało, taki łomot od North dostać to też trzeba się postarać. Taśma uwalona ????
Uwalone na minus.Jak tam Nordsjelland - Lyngby?
Mega słabi niestety, duże rozczarowanie :razz:Lol, faktycznie, co ja w ogóle napisałem xd
Za dużo już alko chyba na dzisiaj... Usuwam post bo faktycznie tragedia ^^
Co do meczu, tak słabego optic to dawno nie widziałem...
Pierwszy mecz na minus, optic tragiczna gra dzisiaj, cytując klasyka to nie tak miało wyglądać...CS:GO na dzisiaj
1. Mecz: Optic-North
Godzina: 19:00
Over 2.5 North-Optic @1.72 4/10
Optic Gaming win @2.20 2/10
Optic Gaming wygra 2-1 @4.00 1/10
2. Mecz: Virtus Pro-Fnatic
Godzina: 22:00
Over 2.5 Virtus Pro-Fnatic @1.72 5/10
Virtus Pro win @1.61 5/10
Virtus Pro wygra 2-1 @3.40 2/10
3. Mecz: Ninjas In Pyjamas- Cloud9
Godzina: 1:00
Over 2.5 Cloud9-NiP @1.72 6/10
NiP wygra 2-1 @3.40 2/10
NiP win @1.72 3/10
4. Mecz: Natus Vincere - FaZe Clan
Godzina: 4:00
NaVi wygra 2-0 @2.00 4/10
5. AKO @2.43 7/10
Analiza:
Dział ESPORTS
Najmniej pewny jestem meczu Ninjas in Pyjamas-Cloud9 jeżeliby ktoś pytał. Najbardziej pewny overa w meczu north-optic oraz zwycięstwa NaVi.
ZAPRASZAM DO DYSKUSJU W DZIALE ESPORTS
Mirza/Strycova win @3,0 bet365
Hlavackovej się nie udało wrócić, to może tym się uda.
lajtowoOss - Den Bosh over 0,5 HT @ 2,00 Bet365
Dwie overowe drużyny w tym Oss lider tej statystyki z 4,56 bramki na mecz o czym wspomniał @kantini w dziale. Żal nie spróbować