miki9971
Użytkownik
Ktoś ogląda mecz Tottenhamu? Over 1,5 różnych Middlesborough jest po 2,80... Wydaje mi się, że to promocja... Goście cokolwiek grają?
Easy
Ktoś ogląda mecz Tottenhamu? Over 1,5 różnych Middlesborough jest po 2,80... Wydaje mi się, że to promocja... Goście cokolwiek grają?
Co ty za Barbare masz w Avatarze?Heh Dortmund dostanie od Bayernu tira kiełbachy i piwa ????
Jednego zabrakło?Koleś z Lipska nabija swojego kolegę z drużyny i mamy rożny, ale sędzia pokazuje od bramki. Super...
Proste. Juz nawet nie wierzyłem, ze wejdzie na jakies 15 min. przed końcem, ale fajnie w końcówce powpadalo i jakims cudem w ostatnich sekundach zrobili ostatniego, to sędzia musial wyruchac. Rożny oczywisty, Reus juz sięga po piłkę a ślepiec z gwizdkiem swoje.Jednego zabrakło?
Widziałem, oglądałem. PatologiaProste. Juz nawet nie wierzyłem, ze wejdzie na jakies 15 min. przed końcem, ale fajnie w końcówce powpadalo i jakims cudem w ostatnich sekundach zrobili ostatniego, to sędzia musial wyruchac. Rożny oczywisty, Reus juz sięga po piłkę a ślepiec z gwizdkiem swoje.
Lecce lub remis, 1.83
Zapomnij,ze sie dowiesz.Skąd taki niski kurs na Modene? Bergamo wyżej w tabeli, gdzie grają ?
Dowiedziałem się. Nie ma SkowrońskiejZapomnij,ze sie dowiesz.
Ale patole odstawił w TieMenendez 3,00 bet365 podbijam
Tessa Fowler.Co ty za Barbare masz w Avatarze?