do przerwy się trzymali niestety 3 kwarta i odjazd gospodarzyGuangzhou @10 lekko pogralem, raz już kurs 10 trafiłem na chińskim koszu
przepraszam, że nie w temacie, ale czy ty tu chlopie napisałes kiedys cos konstruktywnego? wszystki twoje posty w temacie na zywo to płakanie i bluzgi na tenisistow, nie podales chyba nigdy zadnego typu za to spam robisz ostry, dziwie sie ze jeszcze nie masz bana. EOTKyrgios z 2:0 do domu to i Berni dziwkarz ????
Drogi chłopcze, który jesteś tu parę miesięcy owszem pisałem nie jedną analizę a ty niestety nic .....przepraszam, że nie w temacie, ale czy ty tu chlopie napisałes kiedys cos konstruktywnego? wszystki twoje posty w temacie na zywo to płakanie i bluzgi na tenisistow, nie podales chyba nigdy zadnego typu za to spam robisz ostry, dziwie sie ze jeszcze nie masz bana. EOT
Jeżeli końcówka Twojego nicka to data twojego urodzenia to niestety dla Ciebie jestem sporo starszy wiec daruj sobie pisanie "chłopcze". A tak wogole to co ma moj staż na forum do Twojego spamowania?? wszystkie twoje posty z ostatniego czasu to tylko bluzgi i nie wiem co ma do tego moja osoba?Drogi chłopcze, który jesteś tu parę miesięcy owszem pisałem nie jedną analizę a ty niestety nic .....
Smyk wrócił ze szkoły i już fika :]Jeżeli końcówka Twojego nicka to data twojego urodzenia to niestety dla Ciebie jestem sporo starszy wiec daruj sobie pisanie "chłopcze". A tak wogole to co ma moj staż na forum do Twojego spamowania?? wszystkie twoje posty z ostatniego czasu to tylko bluzgi i nie wiem co ma do tego moja osoba?
super mi odpowiedziałeś, nie ma co, poszło mi w pięty. szkoda tylko ze nie odniosłes sie do tego co napisałem.Smyk wrócił ze szkoły i już fika :]
Barany i tyle. W połowie 3kw po długiej gonitwie wyszli nawet na +4 i co z tego jak potem run powyżej 10 oczek oddanych. Generalnie z 3-4 razy stracili po 10pkt w serii, a 4 kwartę to już oddali bez walki.
East Bengal Club czyste konto @ 2.37