perek99
Użytkownik
to nielegalny buk w PLNie wiem czy ktoś pisał ale w betssonie macie darmowy zakład bez ryzyka za 15 bierze na mecz realu
to nielegalny buk w PLNie wiem czy ktoś pisał ale w betssonie macie darmowy zakład bez ryzyka za 15 bierze na mecz realu
Musi być kasa na koncie żeby zagrać ten darmowy zakład ?Nie wiem czy ktoś pisał ale w betssonie macie zakład bez ryzyka za 15 zł na mecz realu
No tak, a ty pewnie grasz w sts-ie, w fortunie, totolotku czy millenium^^?to nielegalny buk w PL
Musi być, źle napisałem, jest to zakład bez ryzyka a nie darmowyMusi być kasa na koncie żeby zagrać ten darmowy zakład ?
ja oglądam Arabia Saudyjska - Białoruś ????Cisza w typach... Chyba wszyscy oglądają Juve i Real ????
Nie polecam , Dallas dziś całkiem nieźleMinnesota do gry ?
Takie taśmy raczej wchodzą, czy nie? Bo ilość spotkań mnie przeraża ????Tradycyjna taśma na AO
Kei Nishikori vs Andrey Kuznetsov 1 @ 1.10
John Isner vs Konstantin Kravchuk 1 @ 1.11
Tomas Berdych vs Luca Vanni 1 @ 1.04
Andreas Seppi vs Paul-Henri Mathieu 1 @ 1.36
Lucas Pouille vs Alexander Bublik 1 @ 1.20
Daniel Evans vs Facundo Bagnis 1 @ 1.28
Jack Sock vs Pierre-Hugues Herbert 1 @ 1.16
Nick Kyrgios vs Gastao Elias 1 @ 1.083
Roger Federer vs Jurgen Melzer 1 @ 1.04
Garbine Muguruza vs Marina Erakovic 1 @ 1.14
Christina McHale vs Kristina Kucova 1 @ 1.30
Elina Svitolina vs Galina Voskoboeva 1 @ 1.083
Anastasia Pavlyuchenkova vs Evgeniya Rodina 1 @ 1.20
Eugenie Bouchard vs Louisa Chirico 1 @ 1.33
@ 9.05 Bet365 ????
historia lubi się powtarzać, dzisiaj:Joventut<table id="parts" class="parts-first horizontal"><tbody><tr class="odd"><td class="fl summary-horizontal">
</td><td class="score">80</td><td class="score part">22</td><td class="score part">22</td><td class="score part">17</td><td class="score part">19</td><td class="score part last">
</td></tr><tr class="even"><td class="fl summary-horizontal">Real Madryt</td><td class="score">81</td><td class="score part">18</td><td class="score part">13</td><td class="score part">29</td><td class="score part">21</td><td class="score part last">
</td></tr></tbody></table>to jest wynik z 08.03,2015r.