>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [49]

Status
Zamknięty.
krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Maroko - Finlandia
azjan Maroko -0.5, -1.0 (1.70)
myślę, że wygrają, ale jedną bramką, bo pomimo, że Maroko to solidna drużyna, to lubi męczyć bułę i to takie FC Porto. Niby faworyt, a mordują się. Azjan taki nie inny, bo nie lubię przegrywać kasy... jak nie wygrają co najmniej dwoma golami, a tylko jedną bramką, to pół stawki wygrana a pół stawki zwrot.
⛔ dobrze, że część zamknąłem, ale typ ogólnie na minus. Szkoda, ze Finlandia nie skontrowała ich z uwieńczeniem bramką. Byłoby z 2-0 czy nawet 3-0 dla finów. Dzisiaj maroko jak B klasa.

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Katar Q-League
El-Jaish - Al-Arabi Doha
4 gol Al Arabi Doha
2.05 bet365
nic trzeba odrabiać ten nie szczesny Afrykański babol....
El-Jaish w osłabieniu

banana1987r 1,1K

banana1987r

Użytkownik
Maroko 4 zakłady na
hani -1.5 ⛔
Maroko win (puszczone wczoraj bo 1.40 bym nie brał)⛔
handi -2.5 ⛔
do przerwy ⛔
tak to się ma dzisiaj !
zaliczone DNO.... wiec czas na odbicie !

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Unsere Start11 für &lt;s&gt;#&lt;/s&gt;alnasrhsv: Adler, Sakai, Santos, Djourou, Ostrzolek, Mavraj, Müller, Holtby, Ekdal, Wood und Waldschmidt&#39;
Wychodzi dobry skład w HSV nie ma tylko Junga i Kosticia, AL Nasr żaden mocarz w swoim kraju a do tego wypada im najlepszy strzelec Pitropia na PNA

HSV -0,5 HT @ 2,00 Bet365
✅✅ 1-0
Dzisiaj jedziemy z fartem. Najpierw Finlandia 45+1 teraz HSV w 44. Sprawiedliwość chyba oddaje to co się wydarzyło wczoraj na kartkach w Calgiari. :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +9
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Drobny - Moisander, Manneh, U. Garcia - Gebre Selassie, Veljkovic, Bartels, Eggestein - Junuzovic - Kruse, Eilers v
Butelle - Cools, Engels, Poulain, Denswil - Simons, Vormer, Vanaken - Refaelov, Vossen, Izquierdo
Werder - Club Bruge

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom