>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Grać over Hardeny vs Davisy. Dobre tempo, Rockets nie trafia za 3 a już w ciągu 2 min z 5 rzutów oddali zza obwodu.
ja miałem 222 po 1,90. Zamknąłem po 3 kwarcie bo za duża przewaga była, gdyby nie to i kontuzja Davisa over na luzie by był ⛔

dl13 435

dl13

Użytkownik
Brisbane Bullets vs Melbourne United, co myślicie na ten temat? Podskoczyl lekko kurs na United, a na sucho ze statystyk, może być value w tym kursie. Ktoś ich oglądał na żywo w tym sezonie? Bo to jedyna drużyna z australijskiej, której meczu nie widziałem ani razu ????

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Ja oglądam, WSW fajnie kontruje i jest obecnie lepsze, dużo więcej sytuacji, sam miałem w ako Wellington z remisem i mi to zamykało i zamknąłem jeszcze przed bramką. Over 2,5 do gry tak samo, over 6,5 rożnego Sydney po 2,45. Mimo,że wygrywają to gdy tylko przejmą idą kontry więc 3 rożne są bardzo możliwe.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Ktoś ogląda Wellington - WSW? Jak to wygląda? I co tak cienko gospodarze?
Czołem prezezo! Taki mecz na remis ???? A na poważnie całej połowy nie oglądałem ale WSW jak dla mnie lepiej się prezentowało. Phoenix czują się chyba niepewnie na nie swoim stadionie - grają w Auckland.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom