No tak nie do końca, nie wszyscy wtedy gralite dzieciaki juz wygraly 1 mecz ligowy z evertonem wiec wyluzuj
to raz a dwa, że Everton znacznie łatwiej ograć u siebie niż Palestino na wyjeździe, które walczy o playoffyNo tak nie do końca, nie wszyscy wtedy grali
a roma nie moze wygrac, zeby awans austrii wszedl?Nie ma to jak wybrać sobie dwa overki w Szachtarze i Pilźnie z całej oferty i trafić je już do HT.
Z sesji o 19 został jeszcze wariat Austria awans @ 10,5 czyli Austria musi wygrać a w Astra - Roma X, ktoś mówi że nic się nie dzieje w Rumunii a Austria prowadzi i gra w przewadze, więc fajne perspektywy są
PS. Jak mecz w Feye - Fener? Jest szansa na kartki? Bo sam wynik tylko to utrudnia, bo teraz Feye potrzebuje aż 3 bramek
nie graja ostro, malo fauli, trzeba liczyc na jakas czerwien, albo frustracje zawodnikow feyeNie ma to jak wybrać sobie dwa overki w Szachtarze i Pilźnie z całej oferty i trafić je już do HT.
Z sesji o 19 został jeszcze wariat Austria awans @ 10,5 czyli Austria musi wygrać a w Astra - Roma X, ktoś mówi że nic się nie dzieje w Rumunii a Austria prowadzi i gra w przewadze, więc fajne perspektywy są
PS. Jak mecz w Feye - Fener? Jest szansa na kartki? Bo sam wynik tylko to utrudnia, bo teraz Feye potrzebuje aż 3 bramek
lamanca nie bedzieto raz a dwa, że Everton znacznie łatwiej ograć u siebie niż Palestino na wyjeździe, które walczy o playoffy
ja tam się nie znam, ale przegrać u siebie z rezerwami i juniorami to troszkę wstydlamanca nie bedzie
Nie ma playoffu, miejsca się liczą i ewentualnie "pojedynek wicemistrzów"to raz a dwa, że Everton znacznie łatwiej ograć u siebie niż Palestino na wyjeździe, które walczy o playoffy
Jak najbardziej tak, ale nie w mojej kombinacji.a roma nie moze wygrac, zeby awans austrii wszedl?
Dzięki, akurat wpadła druga.nie graja ostro, malo fauli, trzeba liczyc na jakas czerwien, albo frustracje zawodnikow feye
To drugie ... bezdyskusyjnie...Zenit chociaz remis wyciągnie? Czy maja w dupie
????To drugie ... bezdyskusyjnie...
Myślałem, że bramka i przełączyłem. Nie podsycaj nadziei :razz:Dzięki, akurat wpadła druga.