>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Popek był tak przestraszony, że nogi mu się trzęsły i upadł bez ciosu. Najbardziej to śmieszą mnie komentarze typu &quot;brawo za to że wyszedł z Pudzianem&quot;. Przecież, prawie każdy zawodnik MMA (nawet półamator) wyszedł by za taką kasę.
Tak wystraszony że sam się wywrócił i nie otrzymując żadnego ciosu chciał od razu odklepać? ???? Myślałem jednak że choć będzie próbował a wyszedł tylko po kasę, nie wiem po co w ogóle trenował... Chyba że to była ściema z tym jego trenowaniem.

M 493

milo93

Użytkownik
Tak wystraszony że sam się wywrócił i nie otrzymując żadnego ciosu chciał od razu odklepać? ???? Myślałem jednak że choć będzie próbował a wyszedł tylko po kasę, nie wiem po co w ogóle trenował... Chyba że to była ściema z tym jego trenowaniem.
Pewnie, że ściema ????

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Zgodzę się z Janiszem. Popek dostał dwa ciosy i poczuł, że pora skończyć samemu, póki jeszcze żyje i wtedy się sam przewrócił. Młotki nie były potrzebne, ale miło popatrzeć. :3

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Panowie i Panie mam value na Milwaukee Buck jesli ktos nie oglada Pudziana warto sprobowac.
Over 52 @ 1.86 Bet365 ( Pierwsza Kwarta )
Przewiduje ze tam sie powinno zakrecic okolo 54 +
Polecam zagrac plaska stawke, to ost typ na dzis ode mnie.
25:22..47...⛔ ⛔ ale patologia w Nets vs Milwaukee nawet nie polecam ogladac dalej, mogli spokojnie over 52 zrobic
..ale Nets brak pomyslu na gre i same wrzutki zza luku i nic nie weszlo ...0/9 hahaha a Bucks nie lepiej 1/7...Przepraszam ale nie da sie pokryc overku jak dwie druzyny maja 1/16 za 3 w kwarcie...

R 813

robssson

Użytkownik
mało śmieszne, zagrałeś przeciwko Wawo po kursie ~1.1 i mało brakło a by nie weszło? Każdy ogarnięty zamknął zakład z dużym zyskiem. Wawo dzięki za typ ! ;)
Jakiś pseudofan Wawo? Malo śmieszny to jest Twój wódz. Ja mowie całkiem poważnie. Juz chyba 10 jego typ od wujka/dziadka/taty/mamy/kolegi/brata itd który wiadomo ze nie wchodzi, wiec grywam przeciwnie. Pp jakim kursie 1,1? Mogłem zagrać ok 75/80 mim i kurs był piękny. Poza tym nie każdy ogarnięty jak mówisz gra na nielegalnych zagranicznych bukmacherach ;) (wiem, STS można zamykać od niedawna). Wiec następnym razem bron lepiej swojego wodza. Pozdrawiam

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom