kubek9
Użytkownik
ZWROT 1:0Porto - Braga over 1 bramki (azjan) @2.02 Bet365
ZWROT 1:0Porto - Braga over 1 bramki (azjan) @2.02 Bet365
Sędzia stara się jak może wspomóc Portoskad tyle doliczonego czasu w porto?
Jaki niedobry wujek no! Kolejny typ na plus! Grasz cos dziś jeszcze?Eh Wujek;/ kolejny raz wpuscil mnie w maliny
Porto -1.5 @ 2.2
Bet365
Tak wystraszony że sam się wywrócił i nie otrzymując żadnego ciosu chciał od razu odklepać? ???? Myślałem jednak że choć będzie próbował a wyszedł tylko po kasę, nie wiem po co w ogóle trenował... Chyba że to była ściema z tym jego trenowaniem.Popek był tak przestraszony, że nogi mu się trzęsły i upadł bez ciosu. Najbardziej to śmieszą mnie komentarze typu "brawo za to że wyszedł z Pudzianem". Przecież, prawie każdy zawodnik MMA (nawet półamator) wyszedł by za taką kasę.
Pewnie, że ściema ????Tak wystraszony że sam się wywrócił i nie otrzymując żadnego ciosu chciał od razu odklepać? ???? Myślałem jednak że choć będzie próbował a wyszedł tylko po kasę, nie wiem po co w ogóle trenował... Chyba że to była ściema z tym jego trenowaniem.
Zgodzę się z Janiszem. Popek dostał dwa ciosy i poczuł, że pora skończyć samemu, póki jeszcze żyje i wtedy się sam przewrócił. Młotki nie były potrzebne, ale miło popatrzeć. :3Tak wystraszony że sam się wywrócił i nie otrzymując żadnego ciosu chciał od razu odklepać? ???? Myślałem jednak że choć będzie próbował a wyszedł tylko po kasę, nie wiem po co w ogóle trenował... Chyba że to była ściema z tym jego trenowaniem.
25:22..47... ale patologia w Nets vs Milwaukee nawet nie polecam ogladac dalej, mogli spokojnie over 52 zrobicPanowie i Panie mam value na Milwaukee Buck jesli ktos nie oglada Pudziana warto sprobowac.
Over 52 @ 1.86 Bet365 ( Pierwsza Kwarta )
Przewiduje ze tam sie powinno zakrecic okolo 54 +
Polecam zagrac plaska stawke, to ost typ na dzis ode mnie.
weźmie to już terazMarco Fu
1.61
bet365
mało śmieszne, zagrałeś przeciwko Wawo po kursie ~1.1 i mało brakło a by nie weszło? Każdy ogarnięty zamknął zakład z dużym zyskiem. Wawo dzięki za typ !Jaki niedobry wujek no! Kolejny typ na plus! Grasz cos dziś jeszcze?
Jakiś pseudofan Wawo? Malo śmieszny to jest Twój wódz. Ja mowie całkiem poważnie. Juz chyba 10 jego typ od wujka/dziadka/taty/mamy/kolegi/brata itd który wiadomo ze nie wchodzi, wiec grywam przeciwnie. Pp jakim kursie 1,1? Mogłem zagrać ok 75/80 mim i kurs był piękny. Poza tym nie każdy ogarnięty jak mówisz gra na nielegalnych zagranicznych bukmacherach (wiem, STS można zamykać od niedawna). Wiec następnym razem bron lepiej swojego wodza. Pozdrawiammało śmieszne, zagrałeś przeciwko Wawo po kursie ~1.1 i mało brakło a by nie weszło? Każdy ogarnięty zamknął zakład z dużym zyskiem. Wawo dzięki za typ !