>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [44]

Status
Zamknięty.
H 902

hank

Użytkownik
Za duzo wygrywali. Mi czego sie najmniej spodziewałem aku zatopi Olimpico,a do 4 kwarty mieli mecz pod kontrolą.
W sumie już ostatnio się ślizgnęli. Dzisiaj grają jakby mieli jaja powiązane. No nic czekam na Portland i GSW.
Nie da się wygrać na takich liczbach 35.4% i 17.6% za 3.

H 902

hank

Użytkownik
SAC potencjał ma, ale lubią patologię odstawić. Niemniej Houston woli raczej wymianę ciosów niż twarde fizyczne mecze jaki przyjdzie dziś rozegrac.
Ja mam handi GSW.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Istomin @ 3.4 win!!!!!! powinien ogarnac
p.s. hahaja Nishioki jak zakonczyl seta ???? ktos oglada ? ???? Istomin to bierze nie ma co, chyba ze odda. z 3.4 spadlo juz na 1.9 na Istomina. Mozna pakowac w niego 1/4 &quot;swiatowego zboza&quot;

M 493

milo93

Użytkownik
p.s. hahaja Nishioki jak zakonczyl seta ???? ktos oglada ? ???? Istomin to bierze nie ma co, chyba ze odda. z 3.4 spadlo juz na 1.9 na Istomina. Mozna pakowac w niego 1/4 &quot;swiatowego zboza&quot;
Na Istomina? Podziwiam odwagę grać na jednego z największych sprzedawców w tourze ;)

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Na Istomina? Podziwiam odwagę grać na jednego z największych sprzedawców w tourze ;)
ogladasz? Istomin biega do kazdej pilki, jesli ktos tu sprzedaje to chyba Nishioka...robi breaka zeby pozniej DF, aut i siatki...i to bez jakich kolwiek nerwow w stylu &quot; a co mi tam&quot;. Widac golym okiem ze Istomin chce wygrac. Nie wiem jak tam ze streamami na bukach ale jak ktos widzi tylko animacje i ma zamiar pograc na ten mecz, czy to na Nishio czy Istomina to niech lepiej znajdzie gdzies streama i ogladnie i zagra, zeby nie pakowac kasy w glupote.

M 493

milo93

Użytkownik
ogladasz? Istomin biega do kazdej pilki, jesli ktos tu sprzedaje to chyba Nishioka...robi breaka zeby pozniej DF, aut i siatki...i to bez jakich kolwiek nerwow w stylu &quot; a co mi tam&quot;. Widac golym okiem ze Istomin chce wygrac.
Oglądam, ale jakoś po latach doświadczenia nie byłbym w stanie dać na niego coś grubszego ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
A - league
MV vs Jets
Bramkarz gospodarzy (niejaki Acton gość chyba ostatnio nigdzie nic nie grał, kompletny noname dla mnie) pomylił KSW z soccerem. Po chwili wybił jednak rzut wolny więc chyba jednak grał kiedyś w piłkę ???? W takim razie zwiększa się szansa dla tych co stawiali bts w tym meczu. Ja nie, bo póki co to gospodarze przeważają i w końcu coś powinni wcisnąć mimo ambitnej gry Jetsów.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik

⛔ ⛔ ⛔ ale value bylo takze nic sie nie stalo.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom