tomek80
Użytkownik
Za duzo wygrywali. Mi czego sie najmniej spodziewałem aku zatopi Olimpico,a do 4 kwarty mieli mecz pod kontrolą.Miałeś nosa z Memphis.
Za duzo wygrywali. Mi czego sie najmniej spodziewałem aku zatopi Olimpico,a do 4 kwarty mieli mecz pod kontrolą.Miałeś nosa z Memphis.
W sumie już ostatnio się ślizgnęli. Dzisiaj grają jakby mieli jaja powiązane. No nic czekam na Portland i GSW.Za duzo wygrywali. Mi czego sie najmniej spodziewałem aku zatopi Olimpico,a do 4 kwarty mieli mecz pod kontrolą.
Na Istomina? Podziwiam odwagę grać na jednego z największych sprzedawców w tourzeIstomin @ 3.4 win!!!!!! powinien ogarnac
p.s. hahaja Nishioki jak zakonczyl seta ???? ktos oglada ? ???? Istomin to bierze nie ma co, chyba ze odda. z 3.4 spadlo juz na 1.9 na Istomina. Mozna pakowac w niego 1/4 "swiatowego zboza"
ogladasz? Istomin biega do kazdej pilki, jesli ktos tu sprzedaje to chyba Nishioka...robi breaka zeby pozniej DF, aut i siatki...i to bez jakich kolwiek nerwow w stylu " a co mi tam". Widac golym okiem ze Istomin chce wygrac. Nie wiem jak tam ze streamami na bukach ale jak ktos widzi tylko animacje i ma zamiar pograc na ten mecz, czy to na Nishio czy Istomina to niech lepiej znajdzie gdzies streama i ogladnie i zagra, zeby nie pakowac kasy w glupote.Na Istomina? Podziwiam odwagę grać na jednego z największych sprzedawców w tourze
Oglądam, ale jakoś po latach doświadczenia nie byłbym w stanie dać na niego coś grubszego ????ogladasz? Istomin biega do kazdej pilki, jesli ktos tu sprzedaje to chyba Nishioka...robi breaka zeby pozniej DF, aut i siatki...i to bez jakich kolwiek nerwow w stylu " a co mi tam". Widac golym okiem ze Istomin chce wygrac.
ale value bylo takze nic sie nie stalo.Istomin @ 3.4 win!!!!!! powinien ogarnac
p.s. hahaja Nishioki jak zakonczyl seta ???? ktos oglada ? ???? Istomin to bierze nie ma co, chyba ze odda. z 3.4 spadlo juz na 1.9 na Istomina. Mozna pakowac w niego 1/4 "swiatowego zboza"
Przy 1.9 nie było jużale value bylo takze nic sie nie stalo.
Po mojemu to jeszcze nie koniec strzelania. Over 3 po 1,87 do gry :]W Melbourne Rojas x 2 i wszystko jasne ????