jakie ako? bo postawiles milion euro a linie na overy nawet nie drgnely o pol punkta... ???? a tak na powaznie to ja Portland win...Nicks bez Noah graja, a Rose sam nie pociagnie bez swojego partnera z Bullsow.Ja to podziwiam takich gości jak Tomcio, że też mu się chce wypisywac te pierdoly. Gosc kręci beke udając tutaj ćwierćmózga i się cieszy że ktoś to lyka.
Co na noc? 4* over w Nba wyglada, ale najlepiej wyglada Nyk-Portland i Bulls- Denver. I takiego dubelka poslalem, za milion, oczywiście euro.
Brak Noah to przecież wzmocnienie, a nie osłabienie.jakie ako? bo postawiles milion euro a linie na overy nawet nie drgnely o pol punkta... ???? a tak na powaznie to ja Portland win...Nicks bez Noah graja, a Rose sam nie pociagnie.
Nie gram (nie śledzę) kosza pań, bo kobiety to moga grać w siatkówkę albo tenisa, tam nie tracą na uroku i się nie osmieszaja, bo umówmy się kobiety w kosza grać nie potrafią. Ale w ciemno szedlbym w under, bo u kobiet 40:45 to częste wyniki.
moze masz racje, zobaczymy ????Brak Noah to przecież wzmocnienie, a nie osłabienie.
pisałem że punkt Backesa to value!
Gratulacje, ale wg mnie kara dla Yakupov'a trochę naciągana.pisałem że punkt Backesa to value!
8 minuta i gol
Co to za mecz i kiedy jest?w kadrze meczowej sa gwiazdki z WNBA, wiec pewnie zagraja.
oby, bo bardzo grubo pobralem -5,5
Dla mnie bet tej kolejki LM. Zapraszam do zapoznania się z tematem
https://forum.bukmacherskie.com/f44/5-kolejka-fazy-grupowej-ligi-mistrzow-22-11-2016-wtorek-139954.html#post6198815
Cytowanie nie wyszło. Popraw sobie ????
Coś pięknego
Cytowanie jest jak trzeba.Cytowanie nie wyszło. Popraw sobie ????
Typ malina. Nerwowo i intensywnie miało być na boisku i było.