>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [43]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Ja to podziwiam takich gości jak Tomcio, że też mu się chce wypisywac te pierdoly. Gosc kręci beke udając tutaj ćwierćmózga i się cieszy że ktoś to lyka.
Co na noc? 4* over w Nba wyglada, ale najlepiej wyglada Nyk-Portland i Bulls- Denver. I takiego dubelka poslalem, za milion, oczywiście euro.
jakie ako? bo postawiles milion euro a linie na overy nawet nie drgnely o pol punkta... ???? a tak na powaznie to ja Portland win...Nicks bez Noah graja, a Rose sam nie pociagnie bez swojego partnera z Bullsow.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
jakie ako? bo postawiles milion euro a linie na overy nawet nie drgnely o pol punkta... ???? a tak na powaznie to ja Portland win...Nicks bez Noah graja, a Rose sam nie pociagnie.
Brak Noah to przecież wzmocnienie, a nie osłabienie.

Otrzymane punkty reputacji: +3
H 902

hank

Użytkownik
Hank, co sadzisz o koszu pan jutro, Polska vs Belgia? Znane Ci sa info o pladze kontuzji u naszych?
Nie gram (nie śledzę) kosza pań, bo kobiety to moga grać w siatkówkę albo tenisa, tam nie tracą na uroku i się nie osmieszaja, bo umówmy się kobiety w kosza grać nie potrafią. Ale w ciemno szedlbym w under, bo u kobiet 40:45 to częste wyniki.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Cytowanie nie wyszło. Popraw sobie ????
Typ malina. Nerwowo i intensywnie miało być na boisku i było.
Cytowanie jest jak trzeba.
Najlepsze, że sprawę załatwił nie kto inny jak Vazquez człowiek co całe życie spędził w Palermo. I Juventus leci po pierwsze miejsce tak jak należało, bez Pipity, bez Dybali :spokodfhgfh:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom