właśnie się zastanawiam, a co?Gra tutaj ktos na Raptors?
Klein to drewno totalne murzynek jak nie będzie pajacował to łatwo wygraKlein - Tiafoe kusi mnie pograc na brytyjczyka...Czarny ostatnio nie zachwyca i przegrał ostatnie ich spotkanie...Kursy powinny byc chyba wystawione troszke inaczej...Mamy 2,75 do 1,4...Co myslicie?
no albo gorzej ale moge się załozyc że 2 bramki jeszcze padna ???? pewnie w samej koncowce czekam na jakis dobry kurs
Mam te same mecze Latina Perugia Modena i Lube zpalapne po ladnych kurdach na live
pograłem Kleina , Tiafoe to czarnuch a z nimi wiadomo jak jestKlein - Tiafoe kusi mnie pograc na brytyjczyka...Czarny ostatnio nie zachwyca i przegrał ostatnie ich spotkanie...Kursy powinny byc chyba wystawione troszke inaczej...Mamy 2,75 do 1,4...Co myslicie?
Oby wlazlo Perugia raczej 3-1 , Latinie sie udalo tego trzeciego na orzewagi wiec tu tez mysle ze 3-1 ogsrna Lube powinna 3-2 wygrac jak odousci tego seta tylko ta modena oby wyciagnela 3-2No mi te mecze kończą taśmę gdzie mam do wyjęcia 2,4k
Nie za długa ta taśma ale kilka meczów już siadło więc fajnie jakby ogarnęli bo de facto zostały sam śmieciowe kursy na tej siatce
Latina też ładnie wyszedłem dać psom jeść było jakoś 22:19 a tu widzę na przewagi
Grecja 2gol @ 2.87 bez wiekszego ryzyka ale gol calkiem mozliwy Białorus koncowki ma słabe. w TD mam under 2,5 wiec i tak powinno byc ok