>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
minglee 312

minglee

Użytkownik
Stawiał ktoś na BTS w meczu Sevilla - Barca przed meczem? jaki był kurs? bo patrze na bet365 i jest 1.44 serio taki niski ?

master. 1K

master.

Użytkownik
Opelka poskłada Bemelmansa
wczoraj Ruben męczył strarsznie bułę na serwisie a z kolei Opelka nie dał szans swojemu rywalowi na choćby jednego breaka, myślę że Bemelmans nie będzie swoich podań wygrywał łatwo i w końcu ulegnie a wtedy wygrana seta będzie dla Opelki formalnością, kursy poleciały zdrowo co jest potwierdzeniem że gracze idą w stronę Amerykanina
Kursy identyczne jak na wyjściu
Przynajmniej u Całorocznego

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Ok 1 mapa w finale to cbble a na tej mapie Kinguin jest naprawdę dobre. Gambit ostatnio w ogóle jej nie grywa a jak grywa to przegrywa większość spotkań więc ja tutaj szukam grubiej Kinguin +3,5 po 1,909 i win mapy po 2.65.
2 mapa Dust2 i tutaj idę gruuuuubo w Gambit. To jedna z ich lepszych map ostatnio grali tutaj dwa razy z Kinguin w tym wczoraj i wygrali 16:6. W połowie października grali również na dust2 i wynik 16:5.
Kinguin na dust2 wygrał 3 z 14 pojeydnków w tym roku...To mówi samo za siebie.

luxik23 191

luxik23

Użytkownik
Ok 1 mapa w finale to cbble a na tej mapie Kinguin jest naprawdę dobre. Gambit ostatnio w ogóle jej nie grywa a jak grywa to przegrywa większość spotkań więc ja tutaj szukam grubiej Kinguin +3,5 po 1,909 i win mapy po 2.65
jaki buk oferuje hc oprócz pinnacle?

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Stawiał ktoś na BTS w meczu Sevilla - Barca przed meczem? jaki był kurs? bo patrze na bet365 i jest 1.44 serio taki niski ?
w óni jest 1,42
o wiele bardziej się opłaca Barca win + BTS @2,65 i to gram ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom