Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Ogólnie po północy przychodzą mi do głowy dobre pomysły. Ale gdy przeczytałem ten fragment: "Cilic za dzisiejszy kabaret w taju 2 seta z Gofę powinien trafić na czarną listę" wpadłem chyba na najlepszy pomysł i dodałem autora do listy ignorowanych. Że ja wcześniej na to nie wpadłem.
Gdyby tylko nie ta jego selekcja rzutów.
Mam pomysł na super rzecz w apce nba. Powiadomienie kiedy twój murzyn wbiega na boisko z ławki, od razu można się wtedy na mecz przełączyc i oglądac.
Widze, że rozkręcił się temat o NBA to może znajdę więcej opini o becie Oklahoma +12.5 co sądzicie? Musze mieć coś z kursem minimum 1.7 bo obracam bonus imieninowy w bahu.
Ale Sacramento forsuje kretyńskie rozwiązania. Widać, że jak nie idzie po ich myśli to tam się wszystko sypie.
Swoją drogą jakim trzeba być jeleniem by nie wziąć czasu 2 minuty temu. Nie rozumiem. Przecież to jest trenerska porażka.