Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Indiana dostaje taki oklep, że aż nieprzyjemnie się patrzy ???? tak jak po pierwszym meczu ich wychwalałem, tak teraz nie mam pojęcia co się dzieje w tej drużynie.
Indiana dostaje taki oklep, że aż nieprzyjemnie się patrzy ???? tak jak po pierwszym meczu ich wychwalałem, tak teraz nie mam pojęcia co się dzieje w tej drużynie.
Co tam się dzieje w finale League of legends!!! samsung co za comeback, w pierwszej grze byli bardzo blisko, teraz w 3 grze przegrywali prawie 14 tysiącami, nie mieli praktycznie nic a wygrali w ciągu 65 minut... Co tu się dzieje ????
Warto było zerwać nockę, a kursy na tą mapę na samsung w pewnym momencie wynosiły już 50 ????
Masakra
Połówka i 119 więc wygląda dobrze. Tak się spodziewałem że będzie to wyglądać. Oby się nie ochłodzili ???? Co tam się stało w Denver ? Bo dopiero teraz ogarnąłem że stanęli i ciągle wywiad z Mutombo.
Połówka i 119 więc wygląda dobrze. Tak się spodziewałem że będzie to wyglądać. Oby się nie ochłodzili ???? Co tam się stało w Denver ? Bo dopiero teraz ogarnąłem że stanęli i ciągle wywiad z Mutombo.
dobrze zaczeli po przerwie,prawie 2 minuty i brak pkt ????
E: 6 pkt Timberwolves przez 8 minut chyba utopi ten over..
e2: 4 kwarta, takie samo bez pkt. Juz nie wiem co ten over by uratowalo ????
e3; cos zaczeli rzucac.