>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Nip win 1st map 1,909 ✅
SK win 2nd map 1,526 ✅

Na Nuke Nip raczej minimalnym faworytem jest. Ale na Cobblestone to SK powinno ich wypunktować. Druga mapa pograna tak że daje lekki zysk w razie jakby 1 mapa nie weszła.
Zgodnie z planem. Rozliczam dopiero teraz bo musiałem jechać zaraz po napisaniu.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Jak dzisiaj 180 mvg i waz ?
Chce dac ze zrobia wiecej od rywali i Mensur singlem @2,20 obowiazek
z tymi 180 dobra opcja ale kurs 1.30 a mensura bym nie ruszal nie mam przekonania do tego goscia, dzisaj Taylor rzucal po prostu fatalnie, Wright mysle ze go wypunktuje,
pogralem baskow w kosza over 82,5 + winner po 1.86, sa w gazie mysle ze ogarna malage

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Myszki niby na mirage mocne. Cloud9 niby dobre staty ale jak patrzę na rywali to nie byli z górnej półki.
Tylko że 1,595 to nie jest szczyt marzeń.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Co sądzisz o tej 2 mapie ? Słabe te staty na tej mapie (coble) zawodników mouse. Tutaj przegrali na mirage z immortals. Mam wrażenie że jak im nie idzie to nie idzie po całości. Z Liquid też nie wyglądała ta mapa genialnie.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Co sądzisz o tej 2 mapie ? Słabe te staty na tej mapie (coble) zawodników mouse. Tutaj przegrali na mirage z immortals. Mam wrażenie że jak im nie idzie to nie idzie po całości. Z Liquid też nie wyglądała ta mapa genialnie.
Pytasz mnie czy Kubinho?

W każdym razie - teraz myszy zaczynają po stronie terro, także nie ma aż tak wielkiego ciśnienia na robienie przewagi. No ale denis gra tragedię, a antycypacja myszek w niektórych akcjach to jakiś lan w szkole podstawowej na świetlicy ????

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Pytasz mnie czy Kubinho?

W każdym razie - teraz myszy zaczynają po stronie terro, także nie ma aż tak wielkiego ciśnienia na robienie przewagi. No ale denis gra tragedię, a antycypacja myszek w niektórych akcjach to jakiś lan w szkole podstawowej na świetlicy ????
Pytam każdego kto ma coś do powiedzenia ;)

Niby ciśnienia nie ma, ale mimo wszystko z tego co widziałem w końcówce to technicznie to źle wyglądało. A tego to się nie da załatwić dobrą mapą bo po prostu trzeba trafiać. Cloud tu wygrało z dignitas na mirage a to ich też mocna mapa. Za to myszki męczyły się z Liquid i immortals na tej mapie z czego z tymi drugimi przegrali a jednak te ekipy gorzej się prezentowały w tym turnieju aniżeli Cloud9.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom