dobrze misiu kolorowy a teraz uwzględnij kurs z singla i z tasmy i wychodzi dokładnie to samono właśnie z matematycznego punktu widzenia grając single masz 50% szans, wejdzie albo nie
1 tak
2 nie
grając dubla masz (1typ i 2typ) masz 25%
1 tak i tak
2 tak i nie
3 nie i tak
4 nie i nie
przy trzech typach w taśmie masz 12.5% szans
t t t
t t n
t n t
t n n
n t t
n t n
n n t
n n n
Co on tam odjebał w tej obronie...Melbourne City weźmie to jeszcze. Po @2,42 pograłem
chyba nie..... fognini lepszy o klase 2:0 nie ma innej opcjiRamos @ 3.00
Polecam
Melbourne CIty - Perth, Remis 3.75 bet365
Sveta "musi", także wiesz. Nie ma mocnych.A oni w tym dziale się nie uspokoja z tym Singapurem? Przecież dzisiaj Svitolina kasuję marzenie Svety na ten wyjazd.
Rosjanka w Rosji przeciwko Ukraince.Przecież dzisiaj Svitolina kasuję marzenie Svety na ten wyjazd.
izzianderson dimitrov over gema 10.5 w 1 secie 10.5 1.9@Bet365
Adnerson - Dimitrov o10,5 1 set 2,37
Chyba na wakacje, a to co piszesz to dodatkowa motywacja dla Eliny. To nie pilka gdzie sedzia nie uzna bramki, weź się zastanów co piszesz.Rosjanka w Rosji przeciwko Ukraince.
Wujku Putinie, bukuj mi bilet do Singapuru
Poza tym, przed chwilą byłem odwiedzić ziemniaka (tj sts), na over 12.5 w 1 secie meczu Del Potro - Karlovic dają kurs 2.80 (? ???? ), gdzie w internetach wisi 1.83.
Zgadza sie,tez pogralem,kurs za duzy
Patrząc na drabinkę jest to jak najbardziej prawdopodobne.Hmmm jak dzisiaj Fognini wygra to w 1/2 i w finale też da sobie radę ???? takie moje zdanie ????