>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
agresornik 50

agresornik

Użytkownik
no właśnie z matematycznego punktu widzenia grając single masz 50% szans, wejdzie albo nie
1 tak
2 nie

grając dubla masz (1typ i 2typ) masz 25%
1 tak i tak
2 tak i nie
3 nie i tak
4 nie i nie

przy trzech typach w taśmie masz 12.5% szans
t t t
t t n
t n t
t n n
n t t
n t n
n n t
n n n
dobrze misiu kolorowy a teraz uwzględnij kurs z singla i z tasmy i wychodzi dokładnie to samo

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
ktos tam w dziale pisze, ze Kuznetsova ma solidna forme, ale chyba nie ogladal wczorajszego meczu, moze i ma solidna forme do ciasta, jak mecz bedzie czysty to nie bedzie co zbierac dzisaj z Kuzy jak zagra tak jak wczoraj z Madziarka.

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Przecież dzisiaj Svitolina kasuję marzenie Svety na ten wyjazd.
Rosjanka w Rosji przeciwko Ukraince.
Wujku Putinie, bukuj mi bilet do Singapuru :cool:
Poza tym, przed chwilą byłem odwiedzić ziemniaka (tj sts), na over 12.5 w 1 secie meczu Del Potro - Karlovic dają kurs 2.80 (? ???? ), gdzie w internetach wisi 1.83.

H 902

hank

Użytkownik
Rosjanka w Rosji przeciwko Ukraince.
Wujku Putinie, bukuj mi bilet do Singapuru :cool:

Poza tym, przed chwilą byłem odwiedzić ziemniaka (tj sts), na over 12.5 w 1 secie meczu Del Potro - Karlovic dają kurs 2.80 (? ???? ), gdzie w internetach wisi 1.83.
Chyba na wakacje, a to co piszesz to dodatkowa motywacja dla Eliny. To nie pilka gdzie sedzia nie uzna bramki, weź się zastanów co piszesz.
Wczoraj Czeszki w debla, Georges, Babos, wszystkie mialy puścić, nie puściła żadne. No chyba ze Czeszki puszczaja teraz final, zeby byc na lotnisku 15 minut wcześnie, ten argument to bym kupił.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom