Podbijam, żywy mecz sporo setek juz w pierwszych 20 mibRoma - Inter over 1,5 HT @ 1,85 Bet365
Jeszcze coś wpadnie do przerwy. Przed chwilą dwie setki Salaha i tylko słupek, teraz Inter blisko. Generalnie dwie słabe defensywy i mega mocne nabita ofensywa. Inter słupek też już miał z 10 minut temu.
dlatego ze poziom jest zenujacy a dziadek w jakims gazie nie jest to te 3,25 to smiech.Fatalny poziom w obu meczach jak na razie. Zaczynać lega od rzucenia 14 pkt w 3 lotkach to trzeba chyba rzucać z widowni...
3:0 hahahaCo ta Barcelona? Ogląda ktoś ?
Chciałem napisać przed chwilą, że przebieg podobny do ich ostatniego meczu, więc trzeba Celte z handi ładowaćpuszczę sobie over 1 do przerwy @3.0 Celta - Barca
No oglądają jak Celta strzela.Co ta Barcelona? Ogląda ktoś ?
walczy jebaniutki oby teraz swoje przypilnowalNo i po kuponie. Naoglądałem się za dużo Champions League tydzień temu i przyzwyczaiłem się do lepszego poziomu. Wzięli by jakiegoś trzeźwego z baru i rzucałby lepiej od Huybrechtsa dzisiaj
Neymar ma już takiego wk..., że za chwilę sam sędziemu przywali jak kartek nie zacznie dawać ????jak będę kontry Celty kasować, ale co sędzia odpierd**a to tylko bym się denerwował potem.