0Rizzoli zaraz pęknie
Celtic - Man City over 1.5 kartki @1.80 Bet365
Ja na dzisiejszą LM idę w taki kupon :
Arsenal - Basel @ BTS
Ludo - PSG @ BTS
@ AKO stys 3,24
Arsenal jest dziś osłabiony dość mocno w ofensywie ( brak Welbecka i Giroud ). Zagrali świetny mecz w weekend i wygrali 3:0 z Chelsea. Ja jednak uważam, że dziś stracą gola. Ogólnie podoba mi się szwajcarska ekipa...grają ładną piłkę i nie sądze, aby dziś zagrali murowanie. Ludo to ekipa, która jest bardzo mocna na swoim terenie. Uważam, że PSG nie jest obecnie w takiej formie jak było w zeszłym sezonie. Obejrzałem cały mecz z Tuluzą...walenie głową w mur. Jak Tuluza strzeliła to tym bardziej Ludogorets strzeli.
I Ty po 45 minutach rozliczałeś win Borussi ????Mówiłem że City potopi kupony xD
Taka sobie ta liga mistrzów.Gladbach - Barca
over 2.5 @1.67
over 3.5 @2.37
Gladbach u siebie mocne nie grałbym żadnego handi dzisiaj na Barce, Bayern i BVB już się przejachali na Borussia Park.
Atleti - Bayern
BTS @2.0
Arsenal + Napoli @2.0
Mitroglou wrócił ale Benfica dalej bez armat z przodu Jimenes i Jonas kontuzje Napoli powinno dać rade, a Arsenal nie powinnien dać dupy z Basel.
Rostov DNB @2.7 Zwrot
Newcastle - Norwich BTS @1.8
chyba mnie z kimś pomyliłeś kolego ????I Ty po 45 minutach rozliczałeś win Borussi ????
Napoli - Benfica over 5.5 -> 1.83
Coś jeszcze wpadnie!
Racja, zwracam honor ale miał podobnie dziwny nick ????chyba mnie z kimś pomyliłeś kolego ????
3 kartki jak nic powinny być ????
451 widziałem ????Jaki był kurs na Newcastle ?! W doliczonym dwie bramki i wygrali
Grubo ???? Ciekawe czy ktokolwiek na świecie pograł ????451 widziałem ????