ofensywnie
Użytkownik
wiem,patologia to jest jakaśw 9, ale sędzia to dno, nie dotknął go nawet
wiem,patologia to jest jakaśw 9, ale sędzia to dno, nie dotknął go nawet
ciężko powiedzieć, 1. połowa dogrywki obie drużyny w chodzonegoOglada ktos ta żenade ? jest szansa że to jastrzebie wygra czy musieliby wszyscy z Łęcznej zejść ???? ?
też to zagrałem @ 2,00 ale już chyba żałuję, bo to jest poziom A klasyJastrzębie- Górnik
typ: over 2,5 RR w dogrywce
kurs: 1,85
myślę, że Jastrzębie będzie chciało wykorzystać przewagę zawodników i przyciśnie.
Sagan to co dzisiaj zrobił to ........unreal nie wiem z czym to można porównać - coś w stylu finału RG dla holendra takiego co tylko umiał serwować Verkerk bodaj - zapomniałem juz nazwisko - kilka lat lub kilkanaście temu - nie wiem ile lat wstecz zerknąłem ale chyba 3/4 on nigdy lepiej niż 10 w czasówkach nie był a obsady były dużo słabsze niż tutaj. On nie jeżdzi czasówek na żadnych poważnych imprezach , bo są za długie a on zwyczajnie za słaby.Który był Sagan?
Nie był w karetce, opatrzyli go na noszach i wrócił .Łęczna gra w 9. Czerwo + teraz kontuzja zawodnika w dogrywce i brak zmian.
A jednak Łęczna w 10. Zawodnik wrócił na boisko, a wcześniej był w karetce. Najs.
Bijelo Brdo - Inter Zapresic
3. gol Bijelo Brdo @3.60 Bet365 lekko
Wbili 4
Jastrzębie- Górnik
typ: over 2,5 RR w dogrywce
kurs: 1,85
myślę, że Jastrzębie będzie chciało wykorzystać przewagę zawodników i przyciśnie.
under 0,5 w dogrywce @1,86 Betano